Parę zdjęć Gaji:
http://picasaweb.google.pl/kamila.smolarczyk/Gaja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
x-mila pisze:Gaja ma się dobrzePrzynajmniej tak wnioskuję z jej zachowania. Obejrzała już cały dom, obwąchała wszystkie kąty i zaczęła biegać - zgodnie z przewidywaniami łapy się jej ślizgają
Uwielbia przesiadywać na parapetach i schodach.
Mruczy i ociera się o nas non stop, domaga się zabawy, a dzisiaj już kilka razy wyłożyła się na grzbiecie i pozwoliła drapać po brzuszkuApetyt jej dopisuje, dostaje boscha, ale wczoraj dodałam jej troche puriny i żadnych negatywnych efektów nie było.
Muszę jedynie chronić przed nią paprotkę - wcina liście.
Może powinnam jej kupić owsa? Albo papirus? Theta, miała takie zwyczaje u Ciebie?
x-mila pisze:Gaja ma się dobrzePrzynajmniej tak wnioskuję z jej zachowania. Obejrzała już cały dom, obwąchała wszystkie kąty i zaczęła biegać - zgodnie z przewidywaniami łapy się jej ślizgają
Uwielbia przesiadywać na parapetach i schodach.
Mruczy i ociera się o nas non stop, domaga się zabawy, a dzisiaj już kilka razy wyłożyła się na grzbiecie i pozwoliła drapać po brzuszkuApetyt jej dopisuje, dostaje boscha, ale wczoraj dodałam jej troche puriny i żadnych negatywnych efektów nie było.
Muszę jedynie chronić przed nią paprotkę - wcina liście.
Może powinnam jej kupić owsa? Albo papirus? Theta, miała takie zwyczaje u Ciebie?
Femka pisze:to kciuki za zdrooooofko Leona
i za zgodę w stadzie
theta pisze:Femka pisze:to kciuki za zdrooooofko Leona
i za zgodę w stadzie
Trzymaj, trzymaj, przydadzą się
Chyba założę wątek na temat karmienia kotów starszych. Karmy suche i takie tam. Szukałam, ale nic mi nie wyskoczyło.
Z innej beczki. Leon stale, w poprzednim domu, podobno jadł whiskasa. Ciekawe jakim cudem, skoro whiskas jest beee???I to po niecałych 2 tygodniach
Z drugiej strony co mu się dziwić. Whiskas z kurczakiem nie wygra, ot co!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości