Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker pisze:A skąd ciocia wie, że nie mam dostępu do netu. Duzi robia jakąś rewolucje w połączeniach domowych. I co musimy czekać na nową skrzynkę, bo tę starą ktoś przyszedł i zabrał. Duży mówił na to ISDN i jeszcze dużo innych skompilowanych słów powiedział. Nic z tego nie zrozumiałem.
Hakerku
a do torby próbowałeś panu zajrzeć![]()
![]()
bo ja uwielbiam tych panów którzy przychodzą z dużymi torbami
mają w nich zawsze jakieś nowe wiertła![]()
i można próbować wejść i Pan się śmieje że mnie zabierze itp
a później mnie głaskają, i głaskają
Simbuś majsterkowicz
Uschi pisze:Bardzo wielkie dzięki za ten wątek... Wczoraj zainstalował się u nas trzytygodniowy Sopelek, spędziłyśmy cały wieczór na Waszym wątku, i o ile mądrzejsze wstałyśmy od kompa...
Haker pisze:Simbusi. Mój pan miał skrzynkę i był bardzo przerażony nie wiem, czy widokim dwóch kotów, czy byłego wykładowcy. Wejść do niej odrazu spróbowałem, ale mizianek nie dostałem
. Bardziej podobało mi się zwijanie kabli od starego aparatu, było co gonić i gryść.
A wiesz co potrafię zrobić - uruchomić 4 aplikacje na laptopie Dużej w przeciągu sekundy i do tego jeszcze odrwać 2 klawisze. Super zabawa.
Aga86 pisze:A wiesz co potrafię zrobić - uruchomić 4 aplikacje na laptopie Dużej w przeciągu sekundy i do tego jeszcze odrwać 2 klawisze. Super zabawa.
Pozdrawiam
Haker
czarna.wdowa pisze:
A Duża jak wyciąga swojego laptopa to cały czas go pilnuje i nawen popatrzeć nie da![]()
A później będą narzekać że kot niewykształcony[/color][/i]
gosiak pisze:
Mamo, ja Cię błagam, nauczcie go jakoś spania do 7 przynajmniej, inaczej nici z wyjazduJuż nam wystarczy, jak Pyśka przyjeżdżała i budziła nas o 5
Moje koty to są grzeczne, śpią do 8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości