Ink, Dexter, Tigra + tymczasowo Gacuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 03, 2007 0:33

Co e tam, co e tam :) Jesteś wielka, kochana, owacje, fanfary :1luvu:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Sob mar 03, 2007 8:11

|Madziu starszy już jest Sabiny ,za co jej serdecznie dziękuje :lol: tylko on niestety jest kuwetkowy bo maluni to za maluni :wink: i on tylko czynności fizjologiczne wykonuje prz masażu,przez co lub dzięki temu ,jestem na urynoterapi i kupoterapi :wink: co podobno w pewnym wieku dobrze wpływa na ręce :lol:

szkoda że musisz wypuscic buranie ,ale zrób to jak najszybciej bo może być jej trudno powrócić do dawnego życia.
wiem że ci ciężko :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob mar 03, 2007 20:49

Dziś przyjechały dwa kociate od jopop. Napiszę coś więcej o nich jutro...

Dorcia, nie wypuszczam Tajgusi. Igulec mi pomogła i Tigra może zostać :D

reddie

Post » Sob mar 03, 2007 22:38

reddie pisze:Dorcia, nie wypuszczam Tajgusi. Igulec mi pomogła i Tigra może zostać :D

A jak Ty to sobie inaczej panno wyobrażasz - że w potrzebie byśmy Cię zostawili?
Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

Post » Sob mar 03, 2007 22:59

Aguś :1luvu: I na pewno jak będzie trzeba, też nie zostawię w potrzebie...

Podpis muszę chyba zmienić... Ale to juuutro.

Jakby co, to gwoli informacji: Nazca pojechała do sasilli (już dotarła, wszystko sie udało, Keiti BIG THANKS za transport!), Tigra zostaje, Mio, która jest teraz u mnie, pojedzie do Igulca, dwa nowe kotunie siedzą w łazience bez imion, za to po pomyślnym kuwetkowaniu i wystraszone (w kwestii tychże dwóch ślicznot - BIG THANKS dla genowefy za przetrzymanie do czasu transportu oraz dla Keiti i Jej Kolegi/TZta/Brata - nie wiem, nie spytałam, kim jest, ale wspaniali są oboje).

A Inka? Inka znów wyżerała chleb, ma okruszki na szyi.
A Muffinka? Muffinka ozdabia parapet. Parapetówa jedna ;)

Lubię szczęśliwe zakończenia :)

reddie

Post » Sob mar 03, 2007 23:27

ja też i bardzo się ciesze,wspaniałe jestescie dziewczyny :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie mar 04, 2007 18:28

No, dobrze, zatem przedstawiam Duet "Czarny Kot, Biały Kot".

Znamy się mało... Jednak coś już widać. Widać jedno na pewno - Sid i Nancy bardzo są ze sobą zżyci. Tulą się do siebie i Nancy myje uszy Sidowi. Jednak różnica charakterów jest ogromna.

Obrazek

Sid - Pan Boidupek. Leży głównie za kibelkiem i tylko patrzy i nawet do kotów nie chce wyjść, bidulek. Został odjajczony, może to to go tak zdołowało? I przetrawia? Ale ma swoją Nancy, która się nim opiekuje i nie da skrzywdzić! Biegunkę ma ten Sid. I jest prześliczny. Taki delikatny i subtelny. Zakochać się można w tym cichutkim kocurku.

Obrazek

Nancy - Pani Twarda Sztuka. Przydomek Mruczylla. Mruczy, wystawia brzuch do miziania NAŁOGOWO. Czarna :love: Piękna, opiekuńcza i odważna. Posykuje czasem na inne koty, ale nie atakuje. Pilnuje Sida. Wskakuje na blat w kuchni. Jest wysterylizowana. Mam wrażenie, że jest bardzo mądra i zrównoważona. Nieco bardziej żywiołowa niż Sid, ale nie brak jej subtelności.

Oboje mają śliczną sierść, cudne oczy i są bardzo kochani. Oczywiście kuwetkowi. Wątek na kociarni założę im wkrótce, gdy troche więcej zdjęć napstrykam i lepiej poznam tę uroczą parkę.

reddie

Post » Nie mar 04, 2007 22:49

Ekhm :oops: A Inka z Sidem weszli razem pod kołdrę :oops: Mam nadzieję, że mi Sid kotki nie deprawuje. Niby oboje wykastrowani... Tak to jest jak się chłop w domu pojawi :roll:

reddie

Post » Pon mar 05, 2007 15:15

Reddie - dzięki za wieści od kociastych:) głaski dla obojga:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon mar 05, 2007 19:30

My tu mamy wiosnę na całego :roll: Muffinka zakochała się w Sidzie, Sid rozdarty miedzy poczuciem lojalności wobec Nancy a rodzącym się uczuciem do młodszej dziewczyny. A w Muffi zakochała się... Tigra. Inka w nikim się nie zakochała. Nancy chyba kocha flokati, bo tam najczęściej leży. Może myśli, że to jakiś fajny puchaty zwierz? Mio chyba tęskni za dawnym domem :(

Mam dom pełen miłości ;)

Muszę rujkujące laski ciachnąć, gdy tylko będzie można. I jeszcze koniecznie nabyć krytą kuwetę. Tylko skąd na to wziąć fundusze :( Nie wspomnę o dużym transporterze, który też by się przydał. Ech, może napadnę na bank? Bo przecież jeszcze bieżące wydatki... Hilfe :!: Wiem, odzwyczaję się od jedzenia. Zaoszczędzę, nie? ;)

reddie

Post » Wto mar 06, 2007 17:57

Kot Napralkowy. Czyli czarna Nancy chciałaby się wyprać. Nie ma! Nie pozwolę. Czarnych kotów nigdy dość ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Sid nie lubi paparazzich. Jednak będzie musiał przywyknąć do sławy. Dziś wieczorem cała ekipa zostanie profesjonalnie sfocona :)

reddie

Post » Wto mar 06, 2007 23:37

No wiecie co 8O Muffinka i Tigra robią BARDZO nieprzyzwoite rzeczy. Czy koty mogą mieć skłonności homoseksualne? Ta Muffinka to chyba nawet bi ma orientację. Jednak dobrze widzieć czasem Tajgę, która okazuje czułość zamiast machać łapami i warczeć ;)

Sesja foto była. Tiggi w roli głównej, gwiazda ;) Sid, Nancy i Muffi się dziś nie zgodzili na pozowanie. Zdjęcia wkrótce.

reddie

Post » Śro mar 07, 2007 17:40

reddie, napisz mi proszę na pw, czy potrzebujesz taki najwiekszy transporter plastikowy i czy kuweta ta kryta kuweta to ma byc taka najzwyklejsza-z klapką przy wejsciu.Bo może do Was zając prędzej zawita :)
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Śro mar 07, 2007 20:18

Super wieści :D Widzę, że Sid się ośmielił nieco, u mnie tylko za pralką siedział, ale głaskany mruczał.

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 07, 2007 23:24

Agata, napisałam pw.

A Sid łazi po mieszkaniu, wgram wkrótce zdjęcia Sida i Nancy w pościeli ;) Tylko muszą mi się baterie naładować od aparatu. Jednak Sid jest strachliwy bardzo. Natomiast Nancy... Słodycz najsłodsza!

reddie

[poprzednia][następna]