Łacia
Łatka zjadła kolację i całkiem sporo Nefroactiv. Ale karmienie trwało ...1,5 godziny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau, Ciociu pibon, bardzo się zmartwiłam, za Twoje zdrowie i samopoczucie kochana Ciociu![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
Łatka zjadła kolację i całkiem sporo Nefroactiv. Ale karmienie trwało ...1,5 godzinybo tak: wskoczyla na budkę i do miski : bleee, zeskoczyła. Nałożyłam co miałam, siadłam na budce, na kolana kawałek koca i kici-kici. Pokręciła się, weszła mi na kolana pokręciła się, zeszła. Weszła. Pokręciła się, usiadła. Głaskam. To usiadła głębiej, ta sfinksa. Głaskam. Głaskam, Czas mija. Podstawiam przy łepku miske i stawiam zpowrotem. Schodzi z kolan idzie do miski, mlaszcze ze 3 razy. Wraca na kolana. Ugniata, siada. Głaskam. Siada głębiej, na sfinksa. Głaskam po łepku, po plecach, przytulam, przestaję głaskać. Siedzimy. Głaskam. Obraca się łepkiem w drugą strone. Zeskakuje z kolan. Wskakuje na altankę. Siedzę w nadziei.... Zeskakuje z altank. Wskakuje na budkę. Wchodzi na kolana, siada. Głaska. Siada głębiej, na sfinksa. Czas mija. Podstawiam miseczkę i nie przestaję głaskać. Zaczyna jeść nawet sporo. Jak tylko przestaję natychmiast odstawiam miseczkę, głaskam. itp itd itp itd. I tak to trwa w tych ciemnych krzakach z półtorej godziny
W efekcie prawie cała saszetka zjedzona, kot upokojony z pełnym brzusiem i sporo leku na nerki w kotku. Ale ILE ZACHODU
![]()
![]()
![]()
pibon pisze:Gdyby go ktos ukradl, zabral go do siebie, gdyby on gdzies zyl sobie u kogos! Ale Fredzia juz nie ma na tym swiecieI chocbym nie wiem co robila teraz nic nie odwroci wydarzen. Nie moge sie pogodzic, wybaczyc sobie ani mezowi. On taki pelen zycia, kochany, bojowy kocurek, umarl. Przestalo mi na czymkolwiek zalezec. Wszystko robie szybko, chce by czas szybko uplynal i sie skonczyl. Czasem, pracujac, na 2-3 minuty zapominam - by po chwili przypomniec sobie i przezywac od nowa jakby atak paniki, ze Jego nie ma. Nie chodzi mi o moje cierpienie, tylko o to, ze jego mlode zycie zostalo brutalnie przerwane i ze tak malo brakowalo, bym temu zapobiegla
Jedyna pociecha to ze zginal momentalnie
![]()
Wspoczuje Ci Aniu tego stresu i strachu o Latke. Jak dobrze, ze zjadla.
edit: Nie bede juz pisac, bo mam w sobie za duzo rozpaczy i negatywnych emocji, gniewu. Tu na tym forum i tak wiekszosc osob ma duzo smutkow a jednak potraficie pisac z optymizmem i dobrocia. Ale czytam i wspieram Was myslami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości