Za to ja spędziłam 2 dni u znajomej w Mierzeszynie ale zamiast delektować się urodzinowym winem to ja się zamartwialam o futrzaki . Futrzaki dobrze zniosły brak swojej pani i nie widać żeby tęskniły.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Podobno wiosna ma przyjść we wtorek lub środę. Za to już na dobre
jolabuk5 pisze:Mam taką nadzieję, zgodnie z długoterminową prognozą![]()
indianeczka pisze:Niedzielny dzień mija mi na totalnym lenistwie bo zamiast jechać ze znajomą to ja siedzę w domu i wyszywam kolejny obraz![]()
Może to i dobrze że siedzę dzisiaj w domku bo od kilku godzin pobolewaja ( lekki ucisk) zatoki bo ciśnienie jest za wysokie![]()
I tylko psiaki cieszą się z mojego towarzystwa
mir.ka pisze:indianeczka pisze:Niedzielny dzień mija mi na totalnym lenistwie bo zamiast jechać ze znajomą to ja siedzę w domu i wyszywam kolejny obraz![]()
Może to i dobrze że siedzę dzisiaj w domku bo od kilku godzin pobolewaja ( lekki ucisk) zatoki bo ciśnienie jest za wysokie![]()
też kotka wyszywasz? poprzedni znalazł domek?
indianeczka pisze:mir.ka pisze:indianeczka pisze:Niedzielny dzień mija mi na totalnym lenistwie bo zamiast jechać ze znajomą to ja siedzę w domu i wyszywam kolejny obraz![]()
Cześć mir.ka![]()
Teraz wyszywam wiosenne kwiaty ( chyba dzwonki )
A jak skończę to wezmę się chyba za pejzaż.
Wyszyty kotek wciąż poleca się do adopcji![]()
Jesteś zainteresowana?
mir.ka pisze:indianeczka pisze:mir.ka pisze:indianeczka pisze:Niedzielny dzień mija mi na totalnym lenistwie bo zamiast jechać ze znajomą to ja siedzę w domu i wyszywam kolejny obraz![]()
Cześć mir.ka![]()
Jesteś zainteresowana?
byłabym
indianeczka pisze:mir.ka pisze:indianeczka pisze:mir.ka pisze:indianeczka pisze:Niedzielny dzień mija mi na totalnym lenistwie bo zamiast jechać ze znajomą to ja siedzę w domu i wyszywam kolejny obraz![]()
Cześć mir.ka![]()
Jesteś zainteresowana?
byłabym
No nareszcie ktoś jest zainteresowany adopcja
mir.ka pisze:super, to adoptuje
indianeczka pisze:mir.ka pisze:super, to adoptuje
Już się cieszę że kociak trafi w dobre ręce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 26 gości