Fajnie, że przypomniałaś trochę ich historie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Obejrzałam, popodziwiałam.
U mnie nadal dokocenie jak po grudzie... Tylko Bagi nawet nie jest chętna żeby wystawić łepek za swój pokój. A dziewczyny chętnie by do niej wchodziły, ale przepędza. Jak ona je przepędza to w Amy wściekłość wchodzi i się zaczyna wzajemne atakowanie i przeganianie z kąta w kąt.I cała trójka na uspokajaczach.
Kotina pisze:MonikaMroz pisze:Obejrzałam, popodziwiałam.
U mnie nadal dokocenie jak po grudzie... Tylko Bagi nawet nie jest chętna żeby wystawić łepek za swój pokój. A dziewczyny chętnie by do niej wchodziły, ale przepędza. Jak ona je przepędza to w Amy wściekłość wchodzi i się zaczyna wzajemne atakowanie i przeganianie z kąta w kąt.I cała trójka na uspokajaczach.
Tak, Moniś, podczytuję Twój wątek, ale nie wiem już co Ci poradzić ...
Widać i takie relacje się zdarzają ... niestety
Może faktycznie Bagi powinna byc sama ?
mir.ka pisze:![]()
widzę na półce książki mojego (jednego z wielu) ulubionego autora
jolabuk5 pisze:Masz kochanego Wnusia z zadatkami na wspaniałego kociarza, który rozumie koty i potrafi się nimi opiekować.![]()
Ale to też Twoje dzieło
MonikaMroz pisze:Kotina pisze:MonikaMroz pisze:Obejrzałam, popodziwiałam.
No ma kilka ogłoszeń. Ale na razie cisza. teraz maluszki na tapecie...
Zreszta ona ma 7 lat. Rzadko kto chce wziąć starszego kota.
Kotina pisze:MonikaMroz pisze:Kotina pisze:MonikaMroz pisze:Obejrzałam, popodziwiałam.
No ma kilka ogłoszeń. Ale na razie cisza. teraz maluszki na tapecie...
Zreszta ona ma 7 lat. Rzadko kto chce wziąć starszego kota.
Moniś, Ty wiesz, ja wiem i wiele osób kociolubnych, że 7 lat to nie jest starszy kot. Na ludzkie to 44 lata. Sprobuj powiedzieć 44-latkowi, że jest seniorem ... obraza na 100%
Moja Tysia ma 18 lat - na ludzkie 88 lata, a wcale nie zachowuje się jak starszy kot. Może więcej miauczy i spi ...
Bagirce potrzebny jest domek, który zna sie na kotach i wie, że dużo pociechy jest z kota dorosłego, bo przy maluchu trzeba się duzo napracować
Dorosłego kota trzeba po prostu kochać i pilnować jego zdrowia, wtedy będzie się miało wielką radość
Życzę Wam znalezienia takiego dojrzałego i mądrego domku dla Bagirki albo ... niech w końcu te @@@ się dogadają![]()
![]()
![]()
Nawsadzaj im ile wlezie, nakrzycz na nie i postaw im ultimatum - albo sie zaczną tolerować albo zero smaczków do końca ... roku![]()
Powodzenia, Moniś
Kotina pisze:mir.ka pisze:![]()
To akurat książki naszej córki, ona ma mało miejsca u siebie .... i co rusz podrzuca nam cos przeczytanego![]()
Ale, przyznam, że kilka jego pozycji nawet podobao mi sie![]()
Moi faworyci wśród piszących kryminały to:
- Nesbo (chociaż raczej nie gustuje w literaturze skandynawskiej, ale ten autor jest ponad .... )
- Charlotte Link - mam chyba wszystkie jej książki
- Lisa Gardner - niektóre książki lepsze inne słabsze
- Harlen Coben - najbardziej te z detektywem Myron'em Bolitar'em oraz jego tajemniczym przyjacielem
mir.ka pisze:Kotina pisze:mir.ka pisze:![]()
To akurat książki naszej córki, ona ma mało miejsca u siebie .... i co rusz podrzuca nam cos przeczytanego![]()
Ale, przyznam, że kilka jego pozycji nawet podobao mi sie![]()
Moi faworyci wśród piszących kryminały to:
- Nesbo (chociaż raczej nie gustuje w literaturze skandynawskiej, ale ten autor jest ponad .... )
- Charlotte Link - mam chyba wszystkie jej książki
- Lisa Gardner - niektóre książki lepsze inne słabsze
- Harlen Coben - najbardziej te z detektywem Myron'em Bolitar'em oraz jego tajemniczym przyjacielem
znam tylko tego ostatniego, a od Cooka wolę Tess Gerritsen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości