Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Skoro zaczęla mieć placki gdy zaczęłaś dawać olej to odstaw najpierw olej. Jak odstawisz wszystko naraz tez nie będziesz miałą odpowiedzi.
Tak robię z Notką i się to sprawdza. Drapie sie albo mega albo coraz słabiej..
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:Skoro zaczęla mieć placki gdy zaczęłaś dawać olej to odstaw najpierw olej. Jak odstawisz wszystko naraz tez nie będziesz miałą odpowiedzi.
Tak zrobię.
Stopniowo. Bo Feringe już 3 miesiace je wiec myślę zę to nie od suchego
Wolowina, hmmm ona nie je surowego.
Dzięki za pomoc wam. Będziemy obserwować.
MOje kombinacje i ulepszenie kociej diety sie własnie tak konczy.
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:Skoro zaczęla mieć placki gdy zaczęłaś dawać olej to odstaw najpierw olej. Jak odstawisz wszystko naraz tez nie będziesz miałą odpowiedzi.
Tak zrobię.
klaudiafj pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:Skoro zaczęla mieć placki gdy zaczęłaś dawać olej to odstaw najpierw olej. Jak odstawisz wszystko naraz tez nie będziesz miałą odpowiedzi.
Tak zrobię.
Moje kombinacje też się tak kończyły przez długi czas. W końcu jesteśmy na prostej. Długo szukałam prawdziwie hipoalergicznej karmy. Feringa u nas się nie sprawdziła. Sprawdziła się Thrive. Dwa smaki kurczak i kurczak z indykiem, a na rybną była alergia. Może też spróbuj tej karmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1376 gości