Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
![]()
Mania a Ty powiedz słoneczko nasze, Twoja Duża to grzeczna jest? mizia Ciebie co? i daje smakołyki?
"Grzeczna Duża" to pojęcie wewnętrznie sprzeczne, Ciociu! Moja jak zwykle za mało mnie mizia, a smaczki wydziela.
Manisława
![]()
Grzeczna Duża
![]()
![]()
![]()
ja wiedziałam Mary że z Ciebie niezłe ziółko![]()
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
![]()
Mania a Ty powiedz słoneczko nasze, Twoja Duża to grzeczna jest? mizia Ciebie co? i daje smakołyki?
"Grzeczna Duża" to pojęcie wewnętrznie sprzeczne, Ciociu! Moja jak zwykle za mało mnie mizia, a smaczki wydziela.
Manisława
Zgadza się. A nasza to wręcz nas głodzi. Miąsko daje tylko 2 razy dzienne a smaczki to w ogóle tylko od święta.
Cymes wiecznie głodny.
agusialublin pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
![]()
Manisława
Zgadza się. A nasza to wręcz nas głodzi. Miąsko daje tylko 2 razy dzienne a smaczki to w ogóle tylko od święta.
Cymes wiecznie głodny.
następne ziółko![]()
![]()
ale żeby własne rodzone koty głodzić![]()
![]()
![]()
![]()
Salem 11 pisze:agusialublin pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
![]()
Manisława
Cymes wiecznie głodny.
następne ziółko![]()
![]()
ale żeby własne rodzone koty głodzić![]()
![]()
![]()
![]()
Kiedy Cymes jest wiecznie głodny. Tyle, że na smaczki. Michy czasami nie budzą entuzjazmu.Salem jada zwykle bez grymaszenia ale i bez wielkiej egzaltacji, ot micha jest bo ma być i tyle. A Tien szczypiór jest i jada jak ma chęć, trochę swojej, trochę Cymka a trochę Salem. Taki sobie smakosz.
Duża Cymka.
Moli25 pisze:Agnieszka! Ile pysion wazy?
8kg?
Wow!
Molka! Szczupła koteczko, drugie danie ci szykuje maleństwo
Salem 11 pisze:Dlatego gadziory dostają more 2x dziennie mokre a chrupy od święta. Inaczej ruszałyby pysiorami cały dzień. A Cymes to by chyba wziął kierunek na najgrubszego kota świata.
Hannah12 pisze:Manisławko, co u Ciebie?
Mruczysz?
Ja z przyzwyczajenia jak otwieram drzwi to gadam, ale nikt mi już nie odpowiada. Znikam na chwilę z forum bo się za bardzo rozpłaczę.
MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
A o 2,5-kilowych można?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
A o 2,5-kilowych można?
Można. Przy 2,5-kilowych moje 4-kilowe są puszyste![]()
Czy Mania dostała dzisiaj przysmaczki?![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
A o 2,5-kilowych można?
Nie
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
A o 2,5-kilowych można?
Nie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mary, marsz po smaczki Mani! Już już! Biegusiem!
Bo Ofelią poszczuję
MB&Ofelia pisze:Kobity, nie piszcie o kotach ośmio kilowych, bo mi znów Dyktatura wyskoczy, że moje pannice zamorzone! Co mam zrobić że na barfie nie przytyją i już
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 55 gości