klaudiafj pisze:
Ale naprawde wyglada niesamowicie![]()
![]()
I dobrz ze chca zaniesc Ineczke do weta! Trzeba sie przegladac, a uszka musza byc zimne, bo gorące oznaczaja goraczke, a tego nie chcemy
Ale ja nie chcę do weta!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:
Ale naprawde wyglada niesamowicie![]()
![]()
I dobrz ze chca zaniesc Ineczke do weta! Trzeba sie przegladac, a uszka musza byc zimne, bo gorące oznaczaja goraczke, a tego nie chcemy
Ewa L. pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Wasze Panie Weterynarz sie przenoszą obok Twojej klatki?
Bedzie blisko![]()
Spuścisz z okna na sznrurku w dół, Pani Wet odbierze przesyłkę na dole
kussad pisze:Inusiu![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. To niedobrze że doctorry będą tak blisko cięCzy mam organizować ekspedycyję ratunkowną? Ale nie dzisiaj, bo muszę odpocznąć po tym co mię ta @ Duża zrobiała wczoraj
![]()
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Hejka, siostra.
Podobno mam cały czas za wysoką kreatyninę i mocznik.
Męczą mnie lekami, auć.
Haker
Biedny BraciszekA mnie chcą zanieść do wetki, żeby mi sprawdzić tę kreatyninę i inne cosie.
a co ci Inusiu dolega?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To niedobrze że doctorry będą tak blisko cięCzy mam organizować ekspedycyję ratunkowną? Ale nie dzisiaj, bo muszę odpocznąć po tym co mię ta @ Duża zrobiała wczoraj
![]()
Książniczka Ofelja
One będą koło mnie za 2 tygodnie...
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To niedobrze że doctorry będą tak blisko cięCzy mam organizować ekspedycyję ratunkowną? Ale nie dzisiaj, bo muszę odpocznąć po tym co mię ta @ Duża zrobiała wczoraj
![]()
Książniczka Ofelja
One będą koło mnie za 2 tygodnie...
Ineczko. To dobrze bo jezdeś przez ten czas bezspieczmna. Za to ja się troszku bojam bo źle się czuję i Duża podejrzliwnie się koło mię kręci![]()
Książniczka Ofelja
barbarados pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze::201461![]()