Wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Cudne te zdjęcia i dzięki za filmik, aż miło się zrobiło, jak gdybym sama stała na brzegu plaży![]()
Nie pamiętam wzburzonego morza, ale na pewno jest piękne. Miałam okazję oglądać przez 2 dni TV i tak podziwiałam![]()
Czuję, że fajnie by było spędzać z Wami wakacjeTe zrobione kilometry - nie ma nudy!
![]()
Bawcie się dobrze, chłońcie ile się da.
lilianaj pisze:Cieszę się, że masz udany urlop.![]()
Może jest piękne. Jego widok cały czas się zmienia. Hipnotyzuje. Lubię iść brzegiem, gdy fale moczą mi stopy. Lubię siedzieć i patrzeć. Ale bałabym się żeglować po morzu na małej łupince. Bałabym się, że morski majestat mnie połknie. I woda w naszym morzu jest jednak chłodna. Jeziora za to szybko się nagrzewają. Jezior się nie boję absolutnie. Jesienią wybieram się z dziećmi do Gdańska. Polecimy samolotem.
Moli25 pisze:Aia pisze:Cudne te zdjęcia i dzięki za filmik, aż miło się zrobiło, jak gdybym sama stała na brzegu plaży![]()
Nie pamiętam wzburzonego morza, ale na pewno jest piękne. Miałam okazję oglądać przez 2 dni TV i tak podziwiałam![]()
Czuję, że fajnie by było spędzać z Wami wakacjeTe zrobione kilometry - nie ma nudy!
![]()
Bawcie się dobrze, chłońcie ile się da.
Asiu bardzo mi miło, napewno z Warszawy masz niedaleko nad morze, a szybkie loty umożliwiają Ci wyjazd na 2 dni by zaznać morza i powciągać jodu![]()
My jechaliśmy samochodem 6.5 godziny z 45 minutowa przerwa. Droga świetna
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff, nfd i 86 gości