Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2016 11:37 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Ech, zanurkowałabym. Wręcz poczułam zapach morza :love:
Wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia?
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Sob sie 20, 2016 12:09 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Kotimont pisze:Ech, zanurkowałabym. Wręcz poczułam zapach morza :love:
Wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia?

Bardzo proszę :)
Zdjęcia sprzed chwili. Spokój dzis w wodzie, bardzo ciepło, słoneczka nie ma :1luvu:
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sie 20, 2016 12:11 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 20, 2016 12:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Obrazek
Wczorajsze fale :love:

Naprawdę człowiek odpoczywa.
Tęsknie za swoimi pieszczochami, ale niech odpoczną od nas tez :twisted:
Przyjadę to ich wytarmosze :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 20, 2016 12:17 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Cudne te zdjęcia i dzięki za filmik, aż miło się zrobiło, jak gdybym sama stała na brzegu plaży :1luvu:
Nie pamiętam wzburzonego morza, ale na pewno jest piękne. Miałam okazję oglądać przez 2 dni TV i tak podziwiałam :mrgreen:
Czuję, że fajnie by było spędzać z Wami wakacje :mrgreen: Te zrobione kilometry - nie ma nudy! :D
Bawcie się dobrze, chłońcie ile się da.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sie 20, 2016 12:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Jako ze to forum kocie to i spotkaliśmy na swojej drodze takie cudo :love:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 20, 2016 12:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Cieszę się, że masz udany urlop. :ok:
Może jest piękne. Jego widok cały czas się zmienia. Hipnotyzuje. Lubię iść brzegiem, gdy fale moczą mi stopy. Lubię siedzieć i patrzeć. Ale bałabym się żeglować po morzu na małej łupince. Bałabym się, że morski majestat mnie połknie. I woda w naszym morzu jest jednak chłodna. Jeziora za to szybko się nagrzewają. Jezior się nie boję absolutnie. Jesienią wybieram się z dziećmi do Gdańska. Polecimy samolotem.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob sie 20, 2016 12:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Aia pisze:Cudne te zdjęcia i dzięki za filmik, aż miło się zrobiło, jak gdybym sama stała na brzegu plaży :1luvu:
Nie pamiętam wzburzonego morza, ale na pewno jest piękne. Miałam okazję oglądać przez 2 dni TV i tak podziwiałam :mrgreen:
Czuję, że fajnie by było spędzać z Wami wakacje :mrgreen: Te zrobione kilometry - nie ma nudy! :D

Asiu bardzo mi miło, napewno z Warszawy masz niedaleko nad morze, a szybkie loty umożliwiają Ci wyjazd na 2 dni by zaznać morza i powciągać jodu :mrgreen:

My jechaliśmy samochodem 6.5 godziny z 45 minutowa przerwa. Droga świetna
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 20, 2016 12:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

lilianaj pisze:Cieszę się, że masz udany urlop. :ok:
Może jest piękne. Jego widok cały czas się zmienia. Hipnotyzuje. Lubię iść brzegiem, gdy fale moczą mi stopy. Lubię siedzieć i patrzeć. Ale bałabym się żeglować po morzu na małej łupince. Bałabym się, że morski majestat mnie połknie. I woda w naszym morzu jest jednak chłodna. Jeziora za to szybko się nagrzewają. Jezior się nie boję absolutnie. Jesienią wybieram się z dziećmi do Gdańska. Polecimy samolotem.

Codziennie temperatura morza to 17-18*C
Morze naprawdę hipnotyzuje, szczegolnie takie spokojne jak dzisiaj.
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 20, 2016 12:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Moli25 pisze:
Aia pisze:Cudne te zdjęcia i dzięki za filmik, aż miło się zrobiło, jak gdybym sama stała na brzegu plaży :1luvu:

Asiu bardzo mi miło, napewno z Warszawy masz niedaleko nad morze, a szybkie loty umożliwiają Ci wyjazd na 2 dni by zaznać morza i powciągać jodu :mrgreen:

My jechaliśmy samochodem 6.5 godziny z 45 minutowa przerwa. Droga świetna

To prawda, jeszcze mam możliwość ekspresowego znalezienia się nad morzem. Kusi żeby skorzystać :mrgreen: Ale zamiast Gdańska, to mi się w tym roku zamarzyło Świnoujście czy właśnie Międzyzdroje.. coś bardziej "dzikiego", właśnie z klifami, tam gdzie jeszcze nie byłam :) A najbardziej to podróż samochodem, by pozwiedzać okoliczne wsie, miasteczka i zabytki 8)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sie 20, 2016 13:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Pieknie! Zazdroszcze urlopu!!:) Cudownie!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sie 20, 2016 14:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Wszystkie jak widzę Ci zazdrościmy ale chociaż Twoje zdjęcia pooglądamy i przeniesiemy się w marzeniach nad morze. Niestety w tym okresie co ja mogę nie ma u Was wolnych miejsc. Poszukam gdzie indziej, ale to jeszcze nic pewnego.
Odpoczywaj i oddychaj morskim powietrzem i słuchaj szumu fal.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sie 20, 2016 15:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Świetne zdjęcia. Przenoszą nad morze jak wehikuł. :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Sob sie 20, 2016 18:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

A ile kilometrow jechaliscie? My tez mamy swietna droge nad morze do trojmiasta. Kiedys pojade :)
Super zdjecia! :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]