Mali Partyzanci,Monia i Michaś już w domku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2015 5:55 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

U mnie jest tego za dużo, aby jakoś to ogarnąć.Próbuję, ale to trudne.
Pisałam, że Gucia nigdy nie lubiła kłaść się obok innych kotów, a wczoraj, proszę :D
Obrazek
Wczoraj była wzruszająca scenka.Fredzio leżał w drugim pokoju na kanapie, Majeczka wskoczyła, wepchała mu się pod pachę i przytuliła do rudasa :lol:
Naprawdę mam przekochane, cudowne kotki :1luvu: Każde inne, ale takie miłe.Maluchy rozrabiają, to oczywiste, bo tak być powinno, są młodziutkie, zdrowe, muszą się wyszaleć.Fajnie, że wszystkie się lubią, zawsze któreś jest poduszką.Nie wiem nawet, które lubią się najbardziej.Najczęściej wszystkie pakują się na kanapę, ale jak brakuje miejsca to na fotel.Kocie dziewczynki są małe, ale Michaś to już ogromny kocur, jest większy od swojej mamy.Są zdrowe i cudne, to cieszy ogromnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 26, 2015 5:57 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Wciąż piszę, że nie wiem, które koty lubią się najbardziej.Tutaj Benia i Malwa
Obrazek Obrazek
Benia jest najłagodniejszą, najbardziej kociolubną kotką jaka tylko może być.Ona ma potrzebę opiekowania się innym kotem.Taka jest i już.
Benia
Obrazek
No i rodzeństwo,Majka i Michaś
Obrazek
Majka jest kotkiem, którego cały czas przytulam i głaszczę, ona jest taka malutka, zgrabniutka, wciąż zadowolona, mruczy i wywala brzuszek do miziania.Wszędzie jej pełno.Michaś jest śpiochem, on lubi spać i jeść, a dopiero potem jest zabawa.Urósł bardzo, będzie ogromnym kocurem, ale takim misiem, spokojnym, miziastym.

ewar

Post » Czw lis 26, 2015 9:03 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

ewar pisze:Wciąż piszę, że nie wiem, które koty lubią się najbardziej.Tutaj Benia i Malwa
Obrazek Obrazek
Benia jest najłagodniejszą, najbardziej kociolubną kotką jaka tylko może być.Ona ma potrzebę opiekowania się innym kotem.Taka jest i już.
Benia
Obrazek
No i rodzeństwo,Majka i Michaś
Obrazek
Majka jest kotkiem, którego cały czas przytulam i głaszczę, ona jest taka malutka, zgrabniutka, wciąż zadowolona, mruczy i wywala brzuszek do miziania.Wszędzie jej pełno.Michaś jest śpiochem, on lubi spać i jeść, a dopiero potem jest zabawa.Urósł bardzo, będzie ogromnym kocurem, ale takim misiem, spokojnym, miziastym.

Piękne te kociaki Ewo.....widać że są szczęśliwe u Ciebie......zdrowiutkie i zadbane.......fajne grubaski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Czw lis 26, 2015 10:30 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Fakt, są szczęśliwe, to widać na każdym kroku.Poważnie martwię się o Malwę :cry: Ona jest chorobliwie otyła, nie mam pojęcia co z tym zrobić.Ona je tylko suchą karmę, w ilościach hurtowych.Benia też jest gruba, ale ona jest ogromna, jakoś to lepiej wygląda.Za dużo tych kotów jest, aby zadbać o ich dietę.Kociaki jeść muszą ile chcą, Melę muszę podtuczyć, ciężko to ogarnąć.

ewar

Post » Sob lis 28, 2015 7:18 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Kotki są kapitalne, cudne, zdrowe, kuwetkowe i drapaczkowe, miziaste i nikt o nie nie pyta 8O .

ewar

Post » Sob lis 28, 2015 9:44 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

W środę dostałam maila z jednego z portali:
Dzień dobry,
chciałam zapytać, czy możnaby adoptować tylko jednego z kotów, np. Majkę? nie mogę niestety wziąć obydwu.
pozdrawiam,
Odesłałam do Ciebie z adnotacją, że raczej tylko dwupak wchodzi w grę. Nie dzwoniła dziewczyna?
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Sob lis 28, 2015 11:12 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Nie, nikt nie dzwonił.

ewar

Post » Sob lis 28, 2015 18:51 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Nie wyobrażam sobie, aby Majka była jedynaczką.Ona musi przytulić się do jakiegoś kota.Najczęściej jest to Fredek albo Michaś, ale i Bohun i Benia też są dla niej poduszkami.Dzisiaj Fredek spał na pudle na owczych skórach, taki trochę w nie zatopiony.Majka wskoczyła do niego, przytuliła się, a on ją zaczął wylizywać.To było takie słodkie.Ona jest malutka, a Fredek duży, tylko główkę jej widać było.Ja ją wciąż przytulam, bo jest taka śliczna, rozmruczana, zawsze wesoła.Taka iskiereczka.
Jedynym kotem, który ewentualnie mógłby być jedynakiem jest Malwa.Tak naprawdę interesuje ją jedzenie i spanie.Jej po prostu nie ma.To mógłby być kot dla kogoś, kto na kota lubi popatrzeć, pogłaskać chwilę i już.Malwa jest jednak idealna na dokocenie, zupełnie nic jej nie rusza, nie przeszkadza jej absolutnie nic, żaden kot, z nikim o nic nie walczy.Jeśli leży na posłanku i jakikolwiek kot się koło niej położy to OK.Jest fajnie i już.Ona akceptuje wszystkich, żadnego kota nie wyróżnia ani na tak, ani na nie.Takiego kota nigdy nie miałam, to "siła spokoju".

ewar

Post » Nie lis 29, 2015 6:23 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Majka i Fredzio
Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Nie lis 29, 2015 12:30 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

:1luvu: :201461

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lis 30, 2015 18:22 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Nikt nie interesuje się moimi Partyzantami, a to takie cudowne kotki.Są u mnie od kliku miesięcy, nauczone zostały dobrych zachowań przez dorosłe koty, ja też zadbałam o to, aby na przykład nie gryzły rąk w czasie zabawy i naprawdę tego nie robią.Są takie kochane, miziaste, przytulaśne, zwłaszcza Majka.Pierwsze do miski, pierwsze do zabawy, śpią w nogach mojego łóżka, pięknie korzystają z drapaczka i nigdy nie miały kuwetkowej wpadki od kiedy wyprowadziłam je z łazienki.Są takie zdrowiutkie.Bez problemu można im obcinać pazurki, czesać, są w pełni obsługiwalne.Kochają ludzi i koty, nie wiem jak z psami, nie mam możliwości sprawdzenia.Mogłyby mieszkać z dziećmi, pozbawione bowiem są agresji, nie gryzą, nie drapią.Raz tylko był u mnie wnuczek sąsiadów, czekał na powrót dziadków. Zaopatrzyłam go w wędkę i laserek, bawił się z kotami i słyszałam tylko jak recholił, bo koty wyczyniały cuda.I chłopak ( nawiasem mówiąc Michaś :mrgreen: ) był zadowolony i koty były wniebowzięte.One wywalają brzuszki do miziania, są bowiem ufne, nigdy nie zostały nawet skrzyczane.Poza okresem wczesnego dzieciństwa spotyka je tylko samo dobro.Mają mamę, ciocie, wujków i są przez nie kochane bardzo.To kotki, którym jest ciepło, nie tylko w sensie fizycznym, bo otrzymują tyle miłości ze strony ludzi i kotów, że aż w nadmiarze.Chciałabym się do czegoś przyczepić, coś napisać złego, znaleźć jakąś wadę, ale nie potrafię.

ewar

Post » Czw gru 03, 2015 5:44 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Zawsze mam fajne koty, ale taki zestaw jak teraz to po prostu aż nie do uwierzenia.Wszystkie się lubią.Benia jest najszczęśliwsza, kiedy może któreś przytulić.Majka wciąż szuka towarzystwa, najczęściej jest to Fredzio, który ją uwielbia.Wczoraj widziałam jak rozanielony Bohun ocierał się o Michasia.Nie wiem czy one wydzielają jakieś feromony? Nie mogę zrobić zdjęć kiedy się bawią, biegają, bo wychodzą rozmazane, najczęściej pstrykam kiedy śpią.Nie są ospałe, no, może Malwa, bo ona jest strasznie gruba :oops: Michaś też będzie ogromnym kocurem, dziewczynki raczej po mamie -filigranowe.Malwa jest bowiem taka krótka, nóżki ma króciutkie, pyszczek okrąglutki, jest śliczna, uwielbiam takie kotki.mam nadzieję, że trochę schudnie.Kociaki muszą dużo jeść i oj, jedzą ilości wręcz hurtowe.Jak przy takim stadzie odchudzać kota? Nie da się.
Siostrzyczki, Monia i Majka
Obrazek
Michaś w objęciach Beni
Obrazek

ewar

Post » Czw gru 03, 2015 10:11 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Drabina bardzo podoba się wszystkim kotom :D
Obrazek

ewar

Post » Pt gru 04, 2015 6:17 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Majeczka na drabinie
Obrazek Obrazek
Michaś jest wielbicielem telewizji :D
Obrazek
A tutaj Monia z Bohunem.
Obrazek
Bohun kocha te maluchy.Ociera się o nie, często śpi na kanapie między nimi.Nie wiem, co one takiego w sobie mają, że wszystkie koty je lubią.
Malwa uwielbia być czesana, mruczy przy tym jak traktor.Zaraz też zjawiają się jej dzieci i też chcę, aby je wyczesywać.Robię to taką chamską, drucianą szczotka, a i tak, a może właśnie dlatego tak im się to podoba.
Ile jest takich kotów? Miziaczki, kuwetkowe, drapaczkowe, w pełni obsługiwalne, nie tylko dogadujące się z innymi kotami, ale uwielbiające inne koty i to z wzajemnością.W dodatku zdrowe i zadbane.To kocie skarby.

ewar

Post » Pt gru 04, 2015 11:17 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia, Majka i Michaś.

Drabina to jest to :lol: :ok:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]