Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:mir.ka pisze:u mnie ryba lepiej podchodziła, ale nie kupuję na razie, bo Rudzia jeszcze trochę i by się nie ruszyła, ciagle stała przy misce, a Tofik tego nie chciał za bardzo, jagnieciny tym bardziej by nie ruszył
Królewskie podniebienie oczywisciespróbuj perliczkę, kraby, małże, kawior, trufle
jou pisze:Dzień dobry !
Dziewczyny widzę, że to karmowa dyskusja. W przyszł tygodniu będę robić zamówienie z zoo+. Jaką suchą mi polecicie ? Wiecie, zdrową, bogatą we wszystko, ale nie taką, żebym zbankrutowała (trufle i kawior odpadają)
No i z założeniem, że Batman miał kiedyś duże problemy z zapychaniem pęcherza przez zbieranie się pyłu
Any ideas?:D
agusialublin pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:u mnie ryba lepiej podchodziła, ale nie kupuję na razie, bo Rudzia jeszcze trochę i by się nie ruszyła, ciagle stała przy misce, a Tofik tego nie chciał za bardzo, jagnieciny tym bardziej by nie ruszył
Królewskie podniebienie oczywisciespróbuj perliczkę, kraby, małże, kawior, trufle
spoko, koty wtrząchają małże, kawior i trufle a ja nawet nie wiem jak te wynalazki smakują![]()
![]()
może podzielą się puszką z pańcią ?![]()
cześć Ewuś
Moli25 pisze:mir.ka pisze:u mnie ryba lepiej podchodziła, ale nie kupuję na razie, bo Rudzia jeszcze trochę i by się nie ruszyła, ciagle stała przy misce, a Tofik tego nie chciał za bardzo, jagnieciny tym bardziej by nie ruszył
MonikaMroz pisze:To spokojnej pracy Ewciu
No i dzień doberek bo w sumie nie zdążyłam sie przywitać
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja już prawie gotowa i zaraz zbieram się do pracy.
Życzę wszystkim miłego dnia i do zobaczenia na miau jutro bo dziś niby pracuje do 23,30 ale jest nas mało i nie wiadomo o której uda nam się skończyć.
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości