Moderator: Estraven
Kotina pisze:
Miruś, weź maluszka owiń kocykiem z zapachem innych Twoich kotów i jak najczęściej go nim leciutko nacieraj, niech na nim śpi, leży, bawi się, aby szybko złapał domowy zapach, a z nim zapach Twoich rezydentów. Głaszcz rezydenta a zaraz po tym tą samą ręką głaszcz Tosię. Takie przenoszenie zapachów jest bardzo korzystne dla poprawy atmosfery wśród kocistych![]()
Reakcja Tofika to reakcja kocurka na obcy mu zapach Tosi ... jak tylko malutka przejdzie zapachem mieszkania i kotów, będzie ok i już nikt na nikogo nie będzie fukał![]()
powodzenia
klaudiafj pisze:Próbuję sobie przypomnieć co jadła moja Kitusia jak była malutka i nie wiem kompletnie - mam dziurę w pamięci jeżeli chodzi o tamten okres. Wydaje mi się, że najpodlejsze jedzenie jakie było w każdym supersamie. Nie pamiętam czy do tego dawałam jej mięso. Raczej na pewno nie. Czy dawałam szynki, rybki - chyba nieWynagradzam jej co dzień wszystko przez co musiała przejść, kiedy byłam mała i pojęcia nie miałam o kotach.
Ale wyrosła na piękną kocicę i ma dziś 14,5 roczku
Więc myślę, że Tosia tym bardziej wyrośnie na ładną koteczkęA raczej nie będzie się pilnować wyłącznie jedzenia dla maluszków skoro w miseczkach obok będzie jedzenie od dużych dziewczyn. Więc w sumie nie ma co panikować i wydziwiać
Kotina pisze:
Miruś, weź maluszka owiń kocykiem z zapachem innych Twoich kotów i jak najczęściej go nim leciutko nacieraj, niech na nim śpi, leży, bawi się, aby szybko złapał domowy zapach, a z nim zapach Twoich rezydentów. Głaszcz rezydenta a zaraz po tym tą samą ręką głaszcz Tosię. Takie przenoszenie zapachów jest bardzo korzystne dla poprawy atmosfery wśród kocistych![]()
Reakcja Tofika to reakcja kocurka na obcy mu zapach Tosi ... jak tylko malutka przejdzie zapachem mieszkania i kotów, będzie ok i już nikt na nikogo nie będzie fukał![]()
powodzenia
klaudiafj pisze:Tak, na pewno dwie starsze rzucą się na jedzenie kocie, bo im czasem kupowałam dla maluszków jak nie wiedziałam już co podać, to bardzo smakowało
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Tak, na pewno dwie starsze rzucą się na jedzenie kocie, bo im czasem kupowałam dla maluszków jak nie wiedziałam już co podać, to bardzo smakowało
mnie rude goniły po domu jak otworzyłam suchego Hillsa, jak jeszcze był Fuksik, on go nie chciał ale te duże tak
barbarados pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Tak, na pewno dwie starsze rzucą się na jedzenie kocie, bo im czasem kupowałam dla maluszków jak nie wiedziałam już co podać, to bardzo smakowało
mnie rude goniły po domu jak otworzyłam suchego Hillsa, jak jeszcze był Fuksik, on go nie chciał ale te duże tak
A szybko uciakałaś ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 470 gości