lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
Kto do pracy, to do pracy. Ja mam labę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
Kociama pisze:Inuś jak Ty lecisz z wątkiem![]()
kocham Cię mocno,mam nadzieję że nie męczą Cię upały,u nas poranny deszczyk ochłodził powietrze i jest czym oddychać
Moli25 pisze:Dzien dobry![]()
Wczorajsza impreza sie nie odbyła ze względu na dzisiejszy poniedziałek (praca,pasowanie gotowanie i takie tam glupoty)![]()
Miłego dnia Ineczko
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Dzien dobry![]()
Wczorajsza impreza sie nie odbyła ze względu na dzisiejszy poniedziałek (praca,pasowanie gotowanie i takie tam glupoty)![]()
Miłego dnia Ineczko
i jeszcze podlewanie ogródka![]()
a przed chwilą właśnie lunęło![]()
na szczęście wczoraj zrobiłam miejsce w baniaku na świeżą deszczówkę
Alyaa pisze:Cześć Piękna![]()
O rany.. ale mnie długo nie było u Ciebie...
Ogryzek
MaryLux pisze:lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
już urlop?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
już urlop?
Dwa tygodnie z zeszłorocznej puli (jeszcze 3 się ostaną). Intensywnie rehabilituję nóżkę.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:lilianaj pisze:Pewnie dziś imprezka będzie zakrojona na mniejszą skalę, bo jutro trzeba pójść do pracy. Poza tym trzeba wygrzebać lub porobić zdjęcia na koci pięknościowy konkurs.
już urlop?
Dwa tygodnie z zeszłorocznej puli (jeszcze 3 się ostaną). Intensywnie rehabilituję nóżkę.
żeby była zdrowa jak przyjedziemy i nie bolała przy oprowadzaniu?
MB&Ofelia pisze:A ja w robocie![]()
![]()
![]()
Urlop dopiero w lipcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości