Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Nie lubię dzieci bo irytują mnie
mój Pitek też ?
![]()
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Nie lubię dzieci bo irytują mnie
mój Pitek też ?
![]()
klaudiafj pisze:Wyszło, że mam światopogląd z lat 60tych - mąż i dzieci najważniejsi
Są teraz różne dzieci to faktAle ja chciałabym mieć to jedno chociaż, żeby zobaczyć jak to jest
Ale jeszcze nie teraz, też nie mam instynktu. Nie czuję tego, teraz liczy się dla mnie praca, która to się rozkręca i rozkręca powoli. Więc poczekam jeszcze jakiś czas. Ale mnie za to dzieci uwielbiają. Ja mam dystans do dzieci, ale one mnie obłażą, gapią się na mnie i nawet te obce już po chwili - ciocia to, a ciocia tamto
MaryLux jesteś nauczycielką?
isabell36 pisze:wpadłam przywitać się szybciutko i spadam rzemyk do wisiora robić
Ewa L. pisze:A i jeszcze jedno - Smailla skończona a na wokandę trafił Purizon bezzbożowy z kurakiem i rypta i jak na razie jest ok.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A i jeszcze jedno - Smailla skończona a na wokandę trafił Purizon bezzbożowy z kurakiem i rypta i jak na razie jest ok.
u mnie do tego mają jeszcze Brit w trzech smakach, ale nie wzbudza zachwytu
Smilla z tego najlepsza
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A i jeszcze jedno - Smailla skończona a na wokandę trafił Purizon bezzbożowy z kurakiem i rypta i jak na razie jest ok.
u mnie do tego mają jeszcze Brit w trzech smakach, ale nie wzbudza zachwytu
Smilla z tego najlepsza
Od wczoraj Purizona wrąbały pełną miseczkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 448 gości