Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 01, 2014 19:22 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Każdy ma prawo do swojego trupa w szafie! Albo i gdzie indziej…

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto lip 01, 2014 19:29 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Dooobra , mnie przekonałyście.
Ja dziś prawie uśmierciłam Ewissko:)
ALe ma się skubana dobrze , żywotna jest nad podziw!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lip 01, 2014 21:17 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Zachowałaś się po chrześcijańsku.......aczkolwiek by było stylowo gdybyś znalazła Trupa. Sorry Cię Ewissko - wierzę w Twe poczucie humoru:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro lip 02, 2014 17:37 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Zosik pisze:Wyprzedaż zrobiłam drodzy moi. Ceny śmiesznie niskie, a wysyłki gratis, więc pięknie proszę, co by się udać na bazarek i pomóc nam obrabiać koty oraz utrzymać psa w dt.
Można przyjść nawet, jeżeli ktoś nie lubi kotkinsa. ;)

fajny bazarek, najpiękniejsze to to foto koszulki z futrem w tle - Szekla aka Miszczyni Drugiego Planu :D

a trupa się nie czepiajcie, może go poobserwujmy jak na tym uniwersytecie, co specjalnie zostawiają, żeby se gniły a potem prowadzą obserwacje... :twisted:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Śro lip 02, 2014 20:12 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Jest nadzieja na trupa.
Ewissko się nie odzywa...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lip 02, 2014 22:10 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Anneke_ pisze:
Zosik pisze:Wyprzedaż zrobiłam drodzy moi. Ceny śmiesznie niskie, a wysyłki gratis, więc pięknie proszę, co by się udać na bazarek i pomóc nam obrabiać koty oraz utrzymać psa w dt.
Można przyjść nawet, jeżeli ktoś nie lubi kotkinsa. ;)

fajny bazarek, najpiękniejsze to to foto koszulki z futrem w tle - Szekla aka Miszczyni Drugiego Planu :D

a trupa się nie czepiajcie, może go poobserwujmy jak na tym uniwersytecie, co specjalnie zostawiają, żeby se gniły a potem prowadzą obserwacje... :twisted:

A nie, nie kochana. Tu Cię muszę zaskoczyć, a być może nawet rozczarować. Miszczyni Drugiego Planu to nie Szekla, a kotka od izki53. Czy nie Miśka przypadkiem? Izuś się może wypowie?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro lip 02, 2014 22:38 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Zosik pisze: Miszczyni Drugiego Planu to nie Szekla, a kotka od izki53. Czy nie Miśka przypadkiem? Izuś się może wypowie?

:oops: :oops: :oops: :oops:

Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 03, 2014 20:36 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....

nie gupkuj, ja szczerze wyraziłam zachwyt :)
tak czy tak brzusie są do miziania - a ja nadal nie wiem czy mnie wkręciłyście w tą torbę skoczną czy to prawda :P
Obrazek

Anneke_

Post » Czw lip 03, 2014 20:45 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Anneke_ pisze:
izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....

tak czy tak brzusie są do miziania - a ja nadal nie wiem czy mnie wkręciłyście w tą torbę skoczną czy to prawda :P

Biorąc pod uwagę, że wszystkie dwa wyniki guglowe dla worka skoczenego i torby skocznej prowadzą na Miau… :twisted:

floxanna

Post » Czw lip 03, 2014 21:01 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

floxanna pisze:
Anneke_ pisze:

Biorąc pod uwagę, że wszystkie dwa wyniki guglowe dla worka skoczenego i torby skocznej prowadzą na Miau… :twisted:

teraz już czy :lol:
Obrazek

Anneke_

Post » Czw lip 03, 2014 21:19 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Anneke_ pisze:
floxanna pisze:
Anneke_ pisze:

teraz już czy :lol:

I tak rodzą się mity i legendy :twisted:

floxanna

Post » Czw lip 03, 2014 21:37 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Tej no - bez jajców - nie pamiętam, gdzie to wyczytałam, czy jakiś wet mi to sprzedał. Torba skoczna to określenie Shirki, ja napisałam co wiedziałam :oops: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 03, 2014 22:00 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

no i już wiadomo skąd taki entuzjazm do... mięsa kangurzego :twisted:
Obrazek

Anneke_

Post » Pt lip 04, 2014 21:48 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

izka53 - weno kochana zmierz spódnicę ile ma w pasie, bo mnie agiag na bazarku o to zapytowywuje.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt lip 04, 2014 22:27 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Znalazlam i cichutko przycupne sobie poki jest gdzie.
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

[poprzednia][następna]