Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:Wyprzedaż zrobiłam drodzy moi. Ceny śmiesznie niskie, a wysyłki gratis, więc pięknie proszę, co by się udać na bazarek i pomóc nam obrabiać koty oraz utrzymać psa w dt.
Można przyjść nawet, jeżeli ktoś nie lubi kotkinsa.
Anneke_ pisze:Zosik pisze:Wyprzedaż zrobiłam drodzy moi. Ceny śmiesznie niskie, a wysyłki gratis, więc pięknie proszę, co by się udać na bazarek i pomóc nam obrabiać koty oraz utrzymać psa w dt.
Można przyjść nawet, jeżeli ktoś nie lubi kotkinsa.
fajny bazarek, najpiękniejsze to to foto koszulki z futrem w tle - Szekla aka Miszczyni Drugiego Planu
a trupa się nie czepiajcie, może go poobserwujmy jak na tym uniwersytecie, co specjalnie zostawiają, żeby se gniły a potem prowadzą obserwacje...
Zosik pisze: Miszczyni Drugiego Planu to nie Szekla, a kotka od izki53. Czy nie Miśka przypadkiem? Izuś się może wypowie?
izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....
Anneke_ pisze:izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....
nie gupkuj, ja szczerze wyraziłam zachwyt
tak czy tak brzusie są do miziania - a ja nadal nie wiem czy mnie wkręciłyście w tą torbę skoczną czy to prawda
floxanna pisze:Anneke_ pisze:izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....
tak czy tak brzusie są do miziania - a ja nadal nie wiem czy mnie wkręciłyście w tą torbę skoczną czy to prawda
Biorąc pod uwagę, że wszystkie dwa wyniki guglowe dla worka skoczenego i torby skocznej prowadzą na Miau…
Anneke_ pisze:floxanna pisze:Anneke_ pisze:izka53 pisze:Ano , wisi tam na drugim planie torba skoczna Miśki. Jeżu - to jest drugi bazar, a ja tego nie widziałam, kawałek własnej stopy jakoś przeżyłam i przemilczałam, ale to.....
Biorąc pod uwagę, że wszystkie dwa wyniki guglowe dla worka skoczenego i torby skocznej prowadzą na Miau…
teraz już czy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 112 gości