Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 27, 2014 23:16 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Pod. I niestety nie ma tu żadnych balkonów :evil:

edit: Nade mną nikt nie mieszka, bo to ostatnie piętro. Czasem ptice tupią po dachu ku wielkiej radości kocurów.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto kwi 29, 2014 21:46 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kotko, czy wybierasz się jutro na Noc Walpurgii do Rudego? Będzie wykład o demonologii, który przegapię (b0 w pracy) no i Cyda będzie hennowała.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 29, 2014 21:55 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

hę???
nic nie wiem ja!!!
możesz jakieś szczegóły przybliżyć?
jakby co, to ja CHĘTNIE!!!!

edit:
N/K, czy po zmianie forum na nowe, lepsze forum, gdzie może nagle zafunkcjonować pierdyliard awatarów, rzeczywiście nadal obowiązują aż takie restrykcje co do rozmiaru np gifów?
robi się to z wolna męczące.

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Śro kwi 30, 2014 6:45 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Że tak zacytuję z ich FB:
FIRESHOW, WYKŁAD DEMONOLOGII SŁOWIAŃSKIEJ, HENNA I ROCKO-SABATEKA !!! WSTĘP WOLNY!!!

Gwoli przypomnienia -jutro z okazji Nocy Walpurgi:

Od 18:00 Cydienne tatuuje henną
O 19:00 Wukład demonologii słowiańskiej i północnoeuropejskiej
Od 20:30 Rockoteka
O 21:00 Fireshow

Do rana - SABAAAAT!!!

Pzed rockoteką i sabatem się zwinę, bo jutro do pracy no i Fionę trzeba odsikać, ale mam obiecaną hennę u Cydy :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro kwi 30, 2014 10:09 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Alienor pisze:Kotko, czy wybierasz się jutro na Noc Walpurgii do Rudego? Będzie wykład o demonologii, który przegapię (b0 w pracy) no i Cyda będzie hennowała.

Jezuuu :D a raczej Lucjuszu rogaśny :wink: gdzie wy mieszkacie, że macie tak fajnie ???
Ja też tak chcę.
Na takie wykłady znaczy i to niekoniecznie po śmierci, ale teraz , zaraz , już. :D
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro kwi 30, 2014 10:21 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:

edit:
N/K, czy po zmianie forum na nowe, lepsze forum, gdzie może nagle zafunkcjonować pierdyliard awatarów, rzeczywiście nadal obowiązują aż takie restrykcje co do rozmiaru np gifów?
robi się to z wolna męczące.

W związku z aktualizacją regulamin forum nie uległ zawieszeniu.
Obowiązują wszystkie jego punkty.

Zawsze można zgłosić uzasadnione propozycje zmiany zasad regulaminu na forum Problemy Techniczne lub bezpośrednio do Admina.

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro kwi 30, 2014 10:47 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika_Krk pisze:
Alienor pisze:Kotko, czy wybierasz się jutro na Noc Walpurgii do Rudego? Będzie wykład o demonologii, który przegapię (b0 w pracy) no i Cyda będzie hennowała.

Jezuuu :D a raczej Lucjuszu rogaśny :wink: gdzie wy mieszkacie, że macie tak fajnie ???
Ja też tak chcę.
Na takie wykłady znaczy i to niekoniecznie po śmierci, ale teraz , zaraz , już. :D

Katowice - knajpa fantasy Rudy Goblin. Milion piw, podpłomyki (elfie uszy), żeberka w sosie śliwkowym (żeberka Haggi) i kupa imprez fantastycznych. I kuchnia, której nie znajdziesz w każdej budce na rogu :D . Wsiadasz w Linka i przyjeżdżasz - ty tylko 6 zł w jedną stronę :ok: . Tylko załatw sobie na wszelki wypadek catsitting :mrgreen: .

Alienor

Post » Śro kwi 30, 2014 11:49 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

ja raczej też będę tylko na wykładzie - w portfelu mam kryzys seksualno-ekonomiczny :/
ale wpadnę chociaż na chwilkę, coby się spotkać :ok:
O właśnie, link-bus - jestem w szoku!!! panie ludzie, za 6 zeta z Katowic do Krakau??? tego jeszcze nie grali....
A w ramach wojny biletowej na wykończenie przeciwnika ostatnio wracałam z Kraka za 4 zł 8O

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Śro kwi 30, 2014 12:49 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Nie mam komórki, będę po 19ej ostro, bo o tej godzinie kończę pracę w Altusie a to kawałek...

Alienor

Post » Pt maja 02, 2014 7:38 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

jakiś czas temu wpadła mi w ręce książka o zwyczajach szamańskich. Jednym z nich było spędzenie określonego czasu w przygotowanym przez siebie grobie. Prosta sprawa - kopiesz sobie odpowiednio głęboki dół ( głęboki taki wiecie, co by wyciągniete w górę rączeta od razu nie wystawały ) sie od góry maskuje i se człowiek lezy. Ponoć wielce oczyszczające przeżycie.

Jakby kto czuł potrzebę, to ja mam spory ogródek, który mnie od wczoraj nieprzecietnie wkurza:-)

Tak mi się jakoś ze wspomniana imprezą skojarzyło
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt maja 02, 2014 10:42 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kotko przybliż temat seksualno-ekonomicznego kryzysu portfelowego, bo samo zagadnienie jest niezwykle fascynujące.
Mogę np. mieć i nie wiedzieć, że mam...? 8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt maja 02, 2014 10:45 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

kotkins pisze:Kotko przybliż temat seksualno-ekonomicznego kryzysu portfelowego, bo samo zagadnienie jest niezwykle fascynujące.

Patrzysz do portfela a tam ch..j
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pt maja 02, 2014 10:56 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Discordia pisze:
kotkins pisze:Kotko przybliż temat seksualno-ekonomicznego kryzysu portfelowego, bo samo zagadnienie jest niezwykle fascynujące.

Patrzysz do portfela a tam ch..j

A to ja też tak mam....!
I mi się ten ch...zupełnie nie podoba...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie maja 11, 2014 21:38 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

felin pisze:
dzika ruta pisze:
felin pisze:A kto to jest Gomez? :?

"Rodzinę Addamsów" znasz?
Obrazek

Tak, czytałam coś o nich, ale - wierzcie albo nie - w życiu nie obejrzałam ani jednego kawałka :|

Specjalnie dla felin :wink: http://kwejk.pl/obrazek/2058644/ma-oczy-mego-ojca.html
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie maja 11, 2014 21:56 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Hm, jakby to powiedzieć? :?
Obrazek kojarzy mi się wyłącznie z wampirami, a ta tematyka w ogóle mnie nie interesuje.
Natomiast tekst budzi jedynie wspomnienia.
Po śmierci mojego ojca byłam u jego siostry i kiedy siedziałyśmy w kuchni przy stole jedząc i rozmawiając w pewnym momencie spojrzałyśmy na siebie, to właśnie dokładnie to przyszło mi do głowy - że jego już nie ma, a ona patrzy ma mnie oczami mojego ojca (okazało się, że na starość oboje mieli identyczne) :|

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]