edit: Nade mną nikt nie mieszka, bo to ostatnie piętro. Czasem ptice tupią po dachu ku wielkiej radości kocurów.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Kotko, czy wybierasz się jutro na Noc Walpurgii do Rudego? Będzie wykład o demonologii, który przegapię (b0 w pracy) no i Cyda będzie hennowała.
KotkaWodna pisze:
edit:
N/K, czy po zmianie forum na nowe, lepsze forum, gdzie może nagle zafunkcjonować pierdyliard awatarów, rzeczywiście nadal obowiązują aż takie restrykcje co do rozmiaru np gifów?
robi się to z wolna męczące.
Monika_Krk pisze:Alienor pisze:Kotko, czy wybierasz się jutro na Noc Walpurgii do Rudego? Będzie wykład o demonologii, który przegapię (b0 w pracy) no i Cyda będzie hennowała.
Jezuuua raczej Lucjuszu rogaśny
gdzie wy mieszkacie, że macie tak fajnie ???
Ja też tak chcę.
Na takie wykłady znaczy i to niekoniecznie po śmierci, ale teraz , zaraz , już.
kotkins pisze:Kotko przybliż temat seksualno-ekonomicznego kryzysu portfelowego, bo samo zagadnienie jest niezwykle fascynujące.
Mogę np. mieć i nie wiedzieć, że mam...?
Discordia pisze:kotkins pisze:Kotko przybliż temat seksualno-ekonomicznego kryzysu portfelowego, bo samo zagadnienie jest niezwykle fascynujące.
Mogę np. mieć i nie wiedzieć, że mam...?
Patrzysz do portfela a tam ch..j
Hańka pisze:Specjalnie dla felinhttp://kwejk.pl/obrazek/2058644/ma-oczy-mego-ojca.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości