MariaD pisze:Jedna już nie działa, remontowałam pierwszy raz wieki temu. Do drugiej mogę dać namiar. Wiem, że jeżdżą po Polsce. Nie są z Warszawy.
Po mnie nie wiele osób zrobi na nich wrażenie.
chętnie przyswoję
u mnie naprawdę będzie dużo pracy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Jedna już nie działa, remontowałam pierwszy raz wieki temu. Do drugiej mogę dać namiar. Wiem, że jeżdżą po Polsce. Nie są z Warszawy.
Po mnie nie wiele osób zrobi na nich wrażenie.
Olat pisze:Ciekawe, czy mają jakies forum, gdzie wymieniają się opowiastkami "klient z piekła rodem"
Femka pisze:jaaana, weź poprawkę, że rzecz działa się w końcu lat 90. i na początku 2 tys. Teraz świat zrobił kroki milowe w komunikacji i dziunie w administracjach zachowują się już zupełnie inaczej.
Dziunie są w każdym zawodziefelin pisze:Femka pisze:jaaana, weź poprawkę, że rzecz działa się w końcu lat 90. i na początku 2 tys. Teraz świat zrobił kroki milowe w komunikacji i dziunie w administracjach zachowują się już zupełnie inaczej.
Róźnie to bywa, psze pani![]()
Rok temu załatwialiśmy coś we wspólnocie w Bydgoszczy, gdzie mamy z bratem spadkowe mieszkanie. Na prośbę brata o skserowanie postanowień wspólnoty panienka najpierw stwierdziła, że musi spytać szefową, a kiedy brat wyjął komórkę i po prostu - w ramach uwolnienia jej od tej niewątpliwie ciężkiej czynności - zaczął dokumenty fotografować, to zrobił się dym pod niebiosa![]()
Dziunia zaczęła rzucać jakimiś paragrafami i wymiękła dopiero jak została uświadomiona, że rozmawia z adwokatemGodność jej urzędnicza ucierpiała, ale potem było już z górki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 88 gości