Czekam cierpliwie na wyniki sesji wstążkowej
Moderator: Estraven
kotkins pisze:Wiem...ale jak nauczyć MK samodzielności, odpowiedzialności zabraniając mu wszystkiego?
Nie mam wyjścia...
Leoś dostał L-lizynę i masełko (to drugie nie było zalecane, ale on lubi...)
Jest cudnym łakomczuchem na szczęście ,a futerko ma wciąż potargane i zmierzwione- bo liczy się micha!
Laluś jest za to wielce pięknym kotem, zwłaszcza ,że wczoraj przetarł się o bombkę z brokatem i teraz ma w sobie tzw "nieziemska światłość" taką...
Blusia ma się dobrze, Ewissko wyciągnęłam z łóżka:), o 11 ja już po orzeźwiającej wizycie na przesłuchaniu w ulubionym Inspektoracie ( sprawę załatwi sąd "w składzie jednoosobowym" ale ma na to DWA lata...) a ona w betach!!!
Ale mówiła całkiem "dorzecznie" na wszelkie tematy , w tym gryziowo- blusiowe.
Miasto zapłaci nie tylko za sufit ale -co najważniejsze- za zalane książki.
Bo dla pań w urzędzie książki to nie np. płatki śniadaniowe w sklepie spożywczym - to nie TOWAR tylko książki.
Bardzo się im chwali to podejście do tematu (szkoda ,że nie przekłada się na częste zakupy w naszym książkowym przybytku...), ale musiałam im uświadomić ponury fakt, że księgarnia to SKLEP Z KSIĄŻKAMI a nie jakieś tajemnicze miejsce , gdzie dwoje wariatów trzyma te książki w sobie jeno wiadomym celu.
Czyli -książki to TOWAR.
Bo panie zadały nam w pisemku pytanie "został uszkodzony towar czy książki?"
No , wiadomo , w takiej księgarni to sprzedaje się różne rzeczy a książki to taka przykrywka...![]()
Teraz pozostaje mi tylko ekspedycja karna z MK po sklepach...tylko dlaczego na bogów musi to być najodleglejsza galeria handlowa w mieście..?
Neigh pisze:A ja mam w domu NOWEGO kota!!!!!!!
Zarąbisty jest. Najświętsze słowo honoru. Zarąbisty:-)
Bolkowa pisze: temu kto wymyslił Thx jestem dogłębnie wdzięczna. M.in za mak wyrabiany po domowemu do makowca, w czasie wyrabiania którego rozwiązywałam krzyżówkę, za obiadki, drinki, lody, sorbety, desery, ciasta, itd.
Neigh pisze:A ja mam w domu NOWEGO kota!!!!!!!
Zarąbisty jest. Najświętsze słowo honoru. Zarąbisty:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, stara panna i 19 gości