Salsa i Calisi. Wychodzimy na prosta...?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 02, 2013 11:49 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

oleska222 pisze:Ja tak kiedyś wyglądałam jak zjadłam piklowane na ostro warzywa także znam ten ból :lol: Angelina Jolie i to zupełnie za darmo :mrgreen:

Jakie to były pikle - dokładnie :twisted: tak pytam jakbym potrzebowała miec usta jak Angelina.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon gru 02, 2013 13:02 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

To były pikle zagramaniczne do których obecnie nie mam dostępu 8) Mogę poprosić siostrę to zorganizuje :lol:
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Pon gru 02, 2013 13:02 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

A jak tam mała Salsa dziś?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 02, 2013 14:02 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

Spilett pisze:Jak mieszkałam u rodziców to nieraz mnie w nocy pająk użarł w usta i rano miałam pontoniki :D Na szczęście schodziło po paru godzinach wspomagania się lodem :P

Nie sądzę, żeby to było ugryzienie pająka, bo pająki raczej nie atakują ludzi :lol: I poza krzyżakiem w Polsce nie posiadają żadnych jadów, które mogłyby wywołać u człowieka taką reakcję.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon gru 02, 2013 14:57 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

A mnie użarł pająk. widziałam go bo się obudziłam rano z bólu- był zielony i dosyć duży. Było to absolutnie w Polsce. Pół ręki mi spuchło a potem w tym miejscu zrobił mi się wrzód.

Anda

Post » Pon gru 02, 2013 15:11 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

floxanna pisze:
Spilett pisze:Jak mieszkałam u rodziców to nieraz mnie w nocy pająk użarł w usta i rano miałam pontoniki :D Na szczęście schodziło po paru godzinach wspomagania się lodem :P

Nie sądzę, żeby to było ugryzienie pająka, bo pająki raczej nie atakują ludzi :lol: I poza krzyżakiem w Polsce nie posiadają żadnych jadów, które mogłyby wywołać u człowieka taką reakcję.

Mam nadzieję, że to był pająk a nie inna cholera..

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 15:52 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

Anda pisze:A mnie użarł pająk. widziałam go bo się obudziłam rano z bólu- był zielony i dosyć duży. Było to absolutnie w Polsce. Pół ręki mi spuchło a potem w tym miejscu zrobił mi się wrzód.

Hmm, podejrzana sprawa…

floxanna

Post » Pon gru 02, 2013 16:04 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

floxanna pisze:
Anda pisze:A mnie użarł pająk. widziałam go bo się obudziłam rano z bólu- był zielony i dosyć duży. Było to absolutnie w Polsce. Pół ręki mi spuchło a potem w tym miejscu zrobił mi się wrzód.

Hmm, podejrzana sprawa…

To było dawno, spaliśmy w namiocie na polu. Podejrzana sprawa miała miejsce w Jarocinie. :twisted: Sugerujesz, że to nie był zielony pająk, czy może że wieczorem za dużo uzywałam?? 8)

Anda

Post » Pon gru 02, 2013 16:06 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

Anda pisze:
floxanna pisze:

Hmm, podejrzana sprawa…

To było dawno, spaliśmy w namiocie na polu. Podejrzana sprawa miała miejsce w Jarocinie. :twisted: Sugerujesz, że to nie był zielony pająk, czy może że wieczorem za dużo uzywałam?? 8)

Jedynie, że sprawa dziwna. Może nie pająk, tylko jakiś pajęczak albo podobne do pająka owadzisko? Ale jeśli używałaś w nadmiarze, to wchodzi w grę także kilka innych wytłumaczeń :mrgreen:

floxanna

Post » Pon gru 02, 2013 16:33 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

floxanna pisze:
Anda pisze:
floxanna pisze:

Hmm, podejrzana sprawa…

Jedynie, że sprawa dziwna. Może nie pająk, tylko jakiś pajęczak albo podobne do pająka owadzisko? Ale jeśli używałaś w nadmiarze, to wchodzi w grę także kilka innych wytłumaczeń :mrgreen:

:lol: :mrgreen: :ok: Więc zdecydowanie nie był to pająk. To był wielki zielony smok :lol:

*A my nie mamy grzyba.
**Mamy reksa devońskiego, która to rasa gubi włosy w dziwnych miejscach, a szyja i podbródek są jedną z nich :roll: Jest to nawet dopuszczalne na wystawach i nikt się nie dziwi.

*info od weta
**info od hodowcy

Ale Pani Ania poradziła mi, żeby obserwować małą bo być może to ze stresu i na pewno też po rujce, bo jak zacznie gubić z innych miejsc to już nie będzie normalne. Na sterylkę idziemy 18tego, jakby dostała rui wcześniej to dostanie tabletkę i po 7 dniach na zabieg.
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Pon gru 02, 2013 16:40 Re: Salsa, mała devonka :)

Dobre wieści....ale fotek...jak na lekarstwo...a my zdrowe przecież ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon gru 02, 2013 17:21 Re: Salsa, mała devonka :)

Cieszę się, że nie macie grzyba ;) I że Salsuś zdrowy :)
I również domagam się fotek!

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 17:33 Re: Salsa, mała devonka. Grzyb czy co...? :(

oleska222 pisze:
floxanna pisze:
Anda pisze:
floxanna pisze:

Hmm, podejrzana sprawa…

:lol: :mrgreen: :ok: Więc zdecydowanie nie był to pająk. To był wielki zielony smok :lol:

*A my nie mamy grzyba.
**Mamy reksa devońskiego, która to rasa gubi włosy w dziwnych miejscach, a szyja i podbródek są jedną z nich :roll: Jest to nawet dopuszczalne na wystawach i nikt się nie dziwi.

*info od weta
**info od hodowcy

Ale Pani Ania poradziła mi, żeby obserwować małą bo być może to ze stresu i na pewno też po rujce, bo jak zacznie gubić z innych miejsc to już nie będzie normalne. Na sterylkę idziemy 18tego, jakby dostała rui wcześniej to dostanie tabletkę i po 7 dniach na zabieg.

W temacie skoków trzeba by Villentretenmertha rozpytać ;)

Dobrze, że Salsa zdrowa :) Fotki! Fotki! Żądamy fotek!

floxanna

Post » Pon gru 02, 2013 19:06 Re: Salsa, mała devonka :)

a ja mam w domu jakieś 40 ptaszników, ale nie bierzemy na ręce, bo to dla nich podobno duży stres

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon gru 02, 2013 20:43 Re: Salsa, mała devonka :)

Milena_MK pisze:a ja mam w domu jakieś 40 ptaszników, ale nie bierzemy na ręce, bo to dla nich podobno duży stres

:?: :!: :?: 8O
Czyje to hobby??? Co one jedzą?

(Fotki będą. Soon. 8) )
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

[poprzednia][następna]