Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 15, 2013 3:34 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

agusialublin pisze:A jak przechodzicie obok szyb na wystawach albo obok jakiegoś samochodu to też rzucacie okiem w szybkę :mrgreen:

jasne, nawet jak kolczyków nie mam w uchu, przekucie nic nie boli. mnie po komunii, przekuwał Tata, igłą krawiecką... nawet nie poczułam...
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Czw sie 15, 2013 7:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Dzieńdoberek świątecznie! :1luvu:
Dziś miałam fajną nockę.Najpierw od północy w łóżku pchała mi się Pola. Położyłam się na brzeżku coby kotusia nie obudzić bo zajmowała cały środek i co chwila się wierciła i zmieniała pozycje budząc mnie za każdym razem.
O trzeciej w końcu wstała i nareszcie miałam miejsce aby się wygodnie położyć jednak na nie długo. Miejsce Poli po paru minutach zajęła Zuzia i tak ze słodkim ciężarkiem na nogach do drzemałam do rana.
Nie czuję się jakoś specjalnie wyspana. :twisted:
Czuję się za to lekko połamana :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sie 15, 2013 8:01 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

:1luvu: Witaj w klubie:) Mnie przygniatało 7,5 kg :) też mi jakoś cięzko do teraz...
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Czw sie 15, 2013 8:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Edyszka pisze::1luvu: Witaj w klubie:) Mnie przygniatało 7,5 kg :) też mi jakoś cięzko do teraz...

Na szczęście mój słodki ciężar to jedyne ok. 3.5 kg :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 8:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Własnie, obie nie ważą tyle co Maciuś, o Tosiu nie mówiąc ( on rzadko śpi ze mną) i to bardzo dobrze....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Czw sie 15, 2013 8:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Edyszka pisze:Własnie, obie nie ważą tyle co Maciuś, o Tosiu nie mówiąc ( on rzadko śpi ze mną) i to bardzo dobrze....

Mnie zdecydowanie obie się do łóżka ładują.
Albo razem albo każda osobno. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 8:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

witam słonecznie :1luvu:
musiałam doczytać , to co mi umknęło
mnie zwierzyna pozwoliła pospać normalnie, czyli do 8.00, nawet Elenka nie bardzo po mnie skakała, że już pora na śniadanie :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 15, 2013 8:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Zuzia i Pola nie dopominają się żarełka bo wiedzą że zawsze gdy rano wstanę micha za chwile będzie. Wodzą tylko za mną wzrokiem. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 8:35 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

u mnie suche to mają cały czas w miskach, jedzą kiedy chcą, ale Elenka to woli mokre, ona początkowo to wcale suchego kociego nie chciała jeść, może nie była nauczona, a później na ulicy to jadła to co było i raczej nie suche kocie :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw sie 15, 2013 8:41 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

mir.ka pisze:u mnie suche to mają cały czas w miskach, jedzą kiedy chcą, ale Elenka to woli mokre, ona początkowo to wcale suchego kociego nie chciała jeść, może nie była nauczona, a później na ulicy to jadła to co było i raczej nie suche kocie :mrgreen:

U nas też jest zawsze miska z suchym. Jedzą kiedy mają ochotę.
Jednak przyzwyczaiły się że rano jest sosik i pasztecik i czekają na śniadanko. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 8:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

i maja rację

idę coś porobić, będę później

pa, pa
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 15, 2013 8:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

mir.ka pisze:i maja rację

idę coś porobić, będę później

pa, pa

Pa Mireczko - do później :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 9:19 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Dzien Dobry Ewcia :1luvu:
No to mialas "udana" noc :D
Ale co sie nie robi dla koteczkow :D
Maciek tez wczoraj do mnie przyszedl i polozyl glowke na nodze(co bardzo rzadko mu sie zdarza). Chyba mnie kocha :1luvu:
Ale pozniej poszedl i bawil sie w pokoju obok myszkami razem z Felicja :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw sie 15, 2013 9:21 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia :1luvu:
No to mialas "udana" noc :D
Ale co sie nie robi dla koteczkow :D
Maciek tez wczoraj do mnie przyszedl i polozyl glowke na nodze(co bardzo rzadko mu sie zdarza). Chyba mnie kocha :1luvu:
Ale pozniej poszedl i bawil sie w pokoju obok myszkami razem z Felicja :D

Czyli u ciebie noc rozrywkowa :ryk: :ryk: :ryk:
Witaj aga! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 15, 2013 9:26 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Doberek Ewcia :1luvu:

u mnie standardowo, Rysia spała u nas w nogach :D
Jak spaliśmy w małym pokoju to Pysio lubił spać z nami na poduszkach.

Na działkę mamy dzisiaj jechać. Rysia biedna ciągle skacze na klamkę do drzwi wejściowych i miauczy że chce iść.
Pysiona też przydałoby się wyganiać, bo chłopak jakiś ospały się zrobił

A Koko i Gumis w domku zostaną.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]