Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Ja założyłam sama z pomocą kolegi. Mam siatkę zrobioną z sieci rybackiej. A jaki masz balkon? Z daszkiem?
Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)
Sihaja pisze:Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)
A czemu nie chcesz maluszka zostawić u siebie - on taki słodziak jest
Czarna puma pisze:Sihaja pisze:Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)
Jest slodziak i czasem az za bardzo upierdliwy,bo ciagle pcha sie na kolana,az go musze zganiac gdy nie mam ochoty na takie czulosci:/ Dlatego mysle,ze najlepszy domej bylby z jakim dorosym juz kotem,ktory by uczyl tego malolata:)
Ewa L. pisze:Czarna puma pisze:Sihaja pisze:Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)
Jest slodziak i czasem az za bardzo upierdliwy,bo ciagle pcha sie na kolana,az go musze zganiac gdy nie mam ochoty na takie czulosci:/ Dlatego mysle,ze najlepszy domej bylby z jakim dorosym juz kotem,ktory by uczyl tego malolata:)
Ale za parę miesięcy on z tego wyrośnie.Teraz traktuje cię jak mamę i potrzebuje uwagi i czułości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 17 gości