Olsztyn - idealny,niepowtarzalny kocurek ma juz DS...:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 11, 2013 20:32 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Kocurro nauczyl sie zdania NIE WOLNO:) :lol: i reaguje na nie,gdy zrobi cos,co mi sie nie podoba np wskakiwanie na miejsca,na ktore nie powinien wskakiwac,bo moga dla niego byc niebezpieczne...

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Nie sie 11, 2013 20:45 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Super! :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sie 12, 2013 19:51 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Jest natomiast wielki problem,bo nie wiedzialam ze w Olsztynie tak trudno jest znalezc kogos kto potrafi doradzic i zalozyc siatke na balkon dla kotow:(

Czarna puma

Post » Pon sie 12, 2013 20:13 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Ja założyłam sama z pomocą kolegi. Mam siatkę zrobioną z sieci rybackiej. A jaki masz balkon? Z daszkiem?

Sihaja

Post » Pon sie 12, 2013 20:18 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

si si siii
:) będe zaglądac :kotek:
Obrazek

Kuśka

Od: Nie lut 17, 2013 12:03

Post » Pon sie 12, 2013 20:23 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Sihaja pisze:Ja założyłam sama z pomocą kolegi. Mam siatkę zrobioną z sieci rybackiej. A jaki masz balkon? Z daszkiem?

Problem w tym,ze u mnie zalozenie siatki z wierceniem do scian nie wchodzi w gre:( Mieszkam na ostatnim pietrze,balkon bez daszka i wystajacy...Ostatecznie chyba zrobie taka sama prowizoke na balkon jaka maja sasiedzi obok,ktorzy tez maja kota czyli kilka palikow i siatka z OBI:/

Czarna puma

Post » Pon sie 12, 2013 21:13 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)

Czarna puma

Post » Pon sie 12, 2013 22:43 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Zrób parę nowych fotek i wrzuć na wątek aby było widać jaki kotek szuka domu bo na pewno przez ten miesiąc się zmienił.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sie 13, 2013 6:31 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)

A czemu nie chcesz maluszka zostawić u siebie - on taki słodziak jest :)

Sihaja

Post » Wto sie 13, 2013 19:57 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Bonanza wspaniale nadaje sie tez na dokocenie z jakims spokojnym doroslym kotem/kotka:) Czemu akurat doroslym/ Bo on z drugim kociakiem w swoim wieku rozniesie caly dom:)

Czarna puma

Post » Wto sie 13, 2013 19:59 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Zrób nowe fotki aby zainteresować kociakiem :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sie 13, 2013 20:09 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Sihaja pisze:
Czarna puma pisze:Wlasnie Bonanza szepna mi do ucha,ze te osoby kotore na tym wtku najwiecej sie nagle ostatnio udzielaly moze by pomogly w znalezieniu domku:)

Jest slodziak i czasem az za bardzo upierdliwy,bo ciagle pcha sie na kolana,az go musze zganiac gdy nie mam ochoty na takie czulosci:/ Dlatego mysle,ze najlepszy domej bylby z jakim dorosym juz kotem,ktory by uczyl tego malolata:)

Czarna puma

Post » Wto sie 13, 2013 20:12 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Czarna puma pisze:
Sihaja pisze:

Jest slodziak i czasem az za bardzo upierdliwy,bo ciagle pcha sie na kolana,az go musze zganiac gdy nie mam ochoty na takie czulosci:/ Dlatego mysle,ze najlepszy domej bylby z jakim dorosym juz kotem,ktory by uczyl tego malolata:)

Ale za parę miesięcy on z tego wyrośnie.Teraz traktuje cię jak mamę i potrzebuje uwagi i czułości.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sie 13, 2013 20:23 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Ewa L. pisze:
Czarna puma pisze:
Sihaja pisze:

Ale za parę miesięcy on z tego wyrośnie.Teraz traktuje cię jak mamę i potrzebuje uwagi i czułości.

Ewa kurcze to jest naprawde slodziak i z dnia na dzien kradnie mi serce,ale wiem ze bylby szczesliwszy w bardziej doswiadczonym kocim domku...:/

Czarna puma

Post » Wto sie 13, 2013 20:30 Re: Olsztyn - sliczny kocurek pingwinek szuka DS...

Masz okazję nauczenia się czegoś o kotach bo jesteś z nim od dość wczesnego okresu jego życia. Jeśli planujesz mieć kiedyś kota to bardzo przydatne doświadczenie. Kiedyś w życiu musi być ten pierwszy :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]