Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dzień doberek piątkoweIdę dziś do fryzjera!
Dyktatura pisze:Pati mam nadzieję, że się nie zezłościsz za prywatę?
Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=154646
Patikujek pisze:Dyktatura pisze:Pati mam nadzieję, że się nie zezłościsz za prywatę?
Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=154646
Nie mam żadnych "ale" No może jedno, kasę przez ciebie tracę
Dyktatura pisze:Patikujek pisze:do połowy twarzy a zdjęcie dodała małym druczkiem w poście powyżej ze zdjęciami zwierzaków
Znalazłam.
Bardzo twarzowo Ci w takich krótkich włosach.
dalia pisze:Pati mamy takie same fryzury![]()
tyle tylko ze ja poprosiłam krótko![]()
i dobrze zrobiłam bo upał u mnie nie do wytrzymania
Patikujek pisze:Hej, dzięki, że mnie tu nawiedzacieja mam w domu ostatnio dość nerwowo i nie mam kiedy wpadać :/
dalia pisze:Pati mamy takie same fryzury![]()
tyle tylko ze ja poprosiłam krótko![]()
i dobrze zrobiłam bo upał u mnie nie do wytrzymania
Krótko niby ok, ale kurcze mi się właśnie wydaje, że 2 razy cieplej w tych włosach jest, bo grzywka na czole, włosy na szyi i uszavh a tak spięłam i nic nie grzało
A teraz pytanko do ludzi mających pojęcie o maine coonach. Neo ma strasznie tłusty ogon i wydaje mi się, że teraz po tych upałach wygląda to jeszcze gorzej. Czym można to odtłuszczać? Słyszałam o jakichś pudrach, ale nie wiem gdzie to kupić ani jak to działa. Więcie coś może?
I ostatnia rzecz, ostatnio Neo łapał bzyka na ogródku i tak się zagonił zza nim że wskoczył przypadkiem do wanny zbierającej deszczówkę na ogródku... Nie widziałam samego zajścia usłyszałam tylko plusk, wrzask i kota przelatującego jak torpeda przez ogródek z całą tylkną częścią mokrą
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 39 gości