» Wto kwi 30, 2013 22:04
Re: Zajączek ..........................
Info niedzielne
W sumie z Ricardo bez większych zmian, odrobinkę może lepiej. Rico z Solarem momentami już się dogadują, Luna z Rico - kiepsko. Widok trzech kotów siedzących choćby razem (poza jedzeniem) jest na razie poza zasięgiem. Poza tym Rico gdzieś złapał kleszcza, Luna też, jedynie Solar się uchował bez, a używałam Frontline 2 tygodnie temu więc nie wiem o co chodzi, chyba kupię im obróżki przeciwpchelne.
Zastanawiam sie, czy nie kupic tych feromonow do pradu zamiast obrozki odstresowujacej, wiem, ze to stowa, ale działanie byłoby na wszystkie trzy, a nie jednego. Pozdrawiam!
Wczoraj
przepraszam, nie mam Frontline tylko Fiprex, ale działają tak samo. I tak - psikałam odpowiednią ilość razy w storunku do wagi - założyłam, że Rico waży 5 kilo i dołożyłam mu dodatkowo jedno psiknięcie, ale może po prosty te psikające nie działają tak dobrze - wcześniej miałam Frontline na kark dla młodziaków i działało świetnie, ehh, chciał człowiek przyoszczędzic ale nie wyszło
Info dodane 2godziny temu
dziś Rico zaliczył weta, bardzo był grzeczny, wręcz mruczał i się podstawiał na wszystkie strony. Zaliczył przegląd podwozia i nadwozia
(zdrowy) i miał wyczyszczone uszy. Jutro kąpiel wszystkich futer i za dwa dni fiprex na kark.