ja sie nazywają???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Najbardziej to mi się w tych skutkach ubocznych podoba jadłowstręt
ja sie nazywają???
weź receptę na okulary raz na chyba 5 lat Ci się należąGeorg-inia pisze:Duszek686 pisze:Najbardziej to mi się w tych skutkach ubocznych podoba jadłowstręt
ja sie nazywają???
nie? też na to zwróciłam uwagę![]()
to neurol, coś jak xanax. Xanax kiedyś juz jadłam, nie schudłam![]()
Psiama, nie mogę zdjąć "oczu" bo mnie od razu głowa boli jak tak ślipię ze zmarszczonym czołem. A okularów nie mam, bo mi TZ na nich usiadł... muszę sobie zrobić jakieś, patrzyłam, takie najzwyklejsze na świecie 75-100 zł kosztują, więc nie majątek
Magija pisze:weź receptę na okulary raz na chyba 5 lat Ci się należąGeorg-inia pisze:Psiama, nie mogę zdjąć "oczu" bo mnie od razu głowa boli jak tak ślipię ze zmarszczonym czołem. A okularów nie mam, bo mi TZ na nich usiadł... muszę sobie zrobić jakieś, patrzyłam, takie najzwyklejsze na świecie 75-100 zł kosztują, więc nie majątek
w firmanie sobie wybierzesz najtańsze oprawki - nie mają złych
maueczarne pisze:Z NFZem racja. Więcej załatwiania i latania niż zwrotu. Ale zapytaj w firmie. Wiele firm ma dofinansowania na sprzęt medyczny wzięty pod uwagę i dopłacają pracownikom. Dowiedz się czy coś takiego u Was funkcjonuje i na jakich warunkach. Moja ex-firma w tym zakresie była ok i dofinansowała mi okulary tak, że prawie nic nie zapłaciłam. Warto popytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1448 gości