MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:A propos plci.
Jestem jedyna dziewczyna.
A nawet Ogon (kastrat) wchodzi na mnie i chwyta za kark.
Mam dosyc
Ale czemu nie spałaś
Jakos tak wyszlo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:A propos plci.
Jestem jedyna dziewczyna.
A nawet Ogon (kastrat) wchodzi na mnie i chwyta za kark.
Mam dosyc
Ale czemu nie spałaś
MalgWroclaw pisze:Nowy tydzień, nowe nieszczęście![]()
dziś przyszedł nowy kot, bardzo głodny - jadł, ile się dało, pił kocie mleko. Strasznie wystraszony, uciekał, jak mógł, a nie może, bo ma uszkodzoną przednią prawą łapkę. Podkurczoną.
Łaciaty biało-czarny.
Na tyle, żeby uciec ode mnie pod stojące samochody i nie wracać do miski, dał radę.
![]()
Duża nie mogła zagiąć pod spód pudełka od naszego nowego drapaka. Ale już nie ma jak zagiąć, bo ten kawałek pudełka jest teraz osobno, zrobiłyśmy to w nocy. Duża powiedziała, że się wyprowadzi, jak się tak będziemy tłukły. Coś tam mamrotała, że może mieszkać na podwórku.
Fasolka
bagheera pisze:Fasolko
Duża mnie bierze do dentysty
Pazurki poproszę
Principessa
Bazyliszkowa pisze:Duża zamieszka na podwórku? Chce być Dużą wolnożyjącą?Fasolko, trzeba jej zrobić budkę styropianową, żeby nie zmarzła.
Klakier
Kociama pisze:Witaj Fasolcia,Ciotka nie umie sie doszukac wątkówtaka stara popierducha
Uszyć Dużej jaką koderkę do budki z polarku?![]()
albo Fasolko szeleczki kupimy i będziesz Dużą wyprowadzać na spacerki
Alyaa pisze:A czy Duża Fasolki jest wysterylizowana i ma nacięte uszko? No bo, skoro ma być Dużą wolnożyjącą.......
Ogryzek dopytujący
MalgWroclaw pisze:Alyaa pisze:A czy Duża Fasolki jest wysterylizowana i ma nacięte uszko? No bo, skoro ma być Dużą wolnożyjącą.......
Ogryzek dopytujący
Ogryzku![]()
![]()
duża bez naciętego ucha, nie pisząc o reszcie![]()
Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:Alyaa pisze:A czy Duża Fasolki jest wysterylizowana i ma nacięte uszko? No bo, skoro ma być Dużą wolnożyjącą.......
Ogryzek dopytujący
Ogryzku![]()
![]()
duża bez naciętego ucha, nie pisząc o reszcie![]()
Fasolko, w takim razie Dużej nie wolno wypuszczać! Musicie Ją z dziewczętami pilnować!
Ogryzek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1387 gości