Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 08, 2012 9:39 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ewa-zobacz,nie jesteś sama. :1luvu: Teraz mogę jedynie potrzymać kciuki :oops: :(

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pt cze 08, 2012 9:44 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Dzięki dziewczyny za chęć pomocy i serducho. :1luvu: Dzwoniłam do weta .Przechodzimy na Vigamox.nadal ma brać Unidox i Multi Flore.Mój lekarz zgodził się przepisać antybiotyk,więc już nie muszę jechać autobusem do weta.Zwłaszcza,że moje samopoczucie do bani.!6.06 kontrolna wizyta i mam wziąć dwa koty.Matkokochana jak ja je dotargam : :oops: Nie wiem,czy nie pogryzą się w jednym kontenerku. 8)
Broszka piszę PW jeszcze raz dzięki :1luvu:Jestem padnięta i fizycznie i psychicznie.Zmarła nagle moja siostra cioteczna-jedna z bliźniaczek .Miała tylko 50 +.Ech...życie :cry:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt cze 08, 2012 9:52 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ewuś,nawet nie wiem,co napisać :cry: Współczuję Ci bardzo. Oby tylko gorzej nie było,a kociastym sie poprawiło.Przytulam :1luvu:

BUSIO

Post » Pt cze 08, 2012 10:00 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ech, Ewuniu... smutno, jakieś same smutki....
Przytulam i martwię się :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 11:40 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Przyszłam za Broszką :mrgreen:
Ja mam trochę fantów-ubrań, na bazarek oczywista. Sama bazarku nie zrobię bo w związku z moimi własnymi problematycznymi footrami i pracą, nie mam czasu. Ale jeśli chcesz te ciuszki to proszę wyslij adres na prw, zrobię paczuszkę i wyślę je do Ciebie :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt cze 08, 2012 11:58 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

wystawiłam bazarek ciuchowy:
viewtopic.php?f=20&t=142828

Zostało mi jeszcze parę reprodukcji - wystawię bazarek, ale najpierw muszę kupić tuby kartonowe bo mi się skończyły i nie miałabym w czym wysyłać :|

urwiniu pisze:Przyszłam za Broszką :mrgreen:
Ja mam trochę fantów-ubrań, na bazarek oczywista. Sama bazarku nie zrobię bo w związku z moimi własnymi problematycznymi footrami i pracą, nie mam czasu. Ale jeśli chcesz te ciuszki to proszę wyslij adres na prw, zrobię paczuszkę i wyślę je do Ciebie :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt cze 08, 2012 13:18 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Broszka pisze:wystawiłam bazarek ciuchowy:
viewtopic.php?f=20&t=142828

Zostało mi jeszcze parę reprodukcji - wystawię bazarek, ale najpierw muszę kupić tuby kartonowe bo mi się skończyły i nie miałabym w czym wysyłać :|

urwiniu pisze:Przyszłam za Broszką :mrgreen:

:ok: :ok: :ok:

Dzięki dziewczyny :1luvu: urwiniu napiszę później ,bo muszę lecieć do apteki :ok:

welina

Post » Pt cze 08, 2012 15:24 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Super,dziewczyny! :1luvu: Pomoc i dobre słowo dla Ewy i jej podopiecznych jest na wagę złota :ok: :1luvu: :ok:

BUSIO

Post » Pt cze 08, 2012 20:26 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Nie jestem osobą co lubi cukrować.Całe życie traciłam na tym ,że mówię to co myślę.Ale co w tej chwili mam napisać. :?:
Jesteście cudownymi przyjaciółmi.Bezinteresowni-tak jak przyjaźń powinna wyglądać. Dziękuję :love: :conf: .
Mam problemy rodzinne i nie wiem jak z nich wyjść.Odezwę się w poniedziałek/....Jeżeli ma ktoś znajonmości z osobą zajmującesię sprawami mieszkaniowymi to proszę o odzew...

welina

Post » Pt cze 08, 2012 20:34 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

:oops:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt cze 08, 2012 20:43 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ekhem... Wiem tylko,że kiedyś okres ochronny był od października (listopada?) do kwietnia,ale teraz to już nie siedzę w temacie... :smokin: A w domu tylko sami swoi.

BUSIO

Post » Pt cze 08, 2012 20:52 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Busieńku życie jest tylko życie,.Nie ma żadnych momentów ochronnych./Pamiętyj jako moja psiapsiółka.Nigdy nie zostań osobą samotną/Zawsze dla całej rodziny zostaniesz gównem/-czego jestem dowodem

welina

Post » Pt cze 08, 2012 21:00 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ale ta ochrona to nie dla Ciebie;Ty się nie martw... To szczyt bezczelności,żebyś we własnym domu nie miała spokoju i godnego życia :evil: :? No,ale są ludzie i ludziska... Nie jesteś sama-masz nas,to nic,ze na odległość,a jak trzeb będzie,to się poświęcę i do InterCity wsiądę...

BUSIO

Post » Sob cze 09, 2012 8:22 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Mój bratanek jest wspaniałym facetem,ale nie mogę sobie pozwolić by dzieciak mówił do mnie,że ciocia jest ........gównem.Dlatego postanowiłam zmienić swoje życie i zaczynam szukać drugiej połowy .Wczoraj było biało-czerwoni i wypiłam trochę alkoholu :oops: :piwa:

welina

Post » Sob cze 09, 2012 8:35 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

welinko ,druga osoba to nie koniecznie dobre wyjście :roll: ,.. tyle że będzie ci raźniej.
tu trzeba zacząć od podstawy,czyli od domu i relacji panujących między wami :cry:
a gdyby tak zbiorowa terapia ?
i nie broń tak siostrzeńca,bo w dużej mierze to wszystko zależy od niego,wiem że jest ci przykro ale niestety taka jest prawda :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]