Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:
Powiem CI Gosiu (chyba dobrze pamiętam?) że długo pracujemy nad nimi,różnie to bywało,rózne efekty,nieraz to bym zamkneła jedno w łazience drugie na balkonie,zależy które by mi w ręce wpadłoale nie dajemy się
Sama jestem w szoku,ze czasem się tak udaje,bo to nie pierwszy raz,ze są tak blisko siebie,ale że pozwoliła,żeby Pit ręką dotknął jej pysia to pierwszy raz
Wcześniej Miśka by nie leżała na drukarce jak Pit był w pokoju
Zobaczymy,mam nadzieję,że będzie tylko lepiej,że jak będą sami też uda się,nie tylko przy nas
caldien pisze:Cześć wyczesana Królowo Myszko![]()
Badylek
Kociara82 pisze:sis, zatkalo mnieoby tak dalej
![]()
![]()
zapraszam do glosowania w konkursie na miss i mistera miau, banerek w moim podpisiezapraszajcie znajomych mrrrr
taizu pisze:Miłej niedzieli, Mysiu
bulba pisze:Dzień dobry najukochańsza Mysieńko![]()
![]()
z najukochańszą Sylwunią
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:
po co ja sie na ten konkurs pchałam to nie wiem
rudy kociak pisze:Cześć Myszko już na ciebie zagłosowałam
bozena640 pisze:
Buziaczki ślemy![]()
![]()
kalair pisze:Hej Mysiaczku cały
Bazyliszkowa pisze:Cześć Myszeczko śliczna
Danusia pisze:Miłej niedzieli
kiche_wilczyca pisze::1luvu:![]()
![]()
MaryLux pisze::1luvu:![]()
Kociara82 pisze:Myszolandia pisze:
Powiem CI Gosiu (chyba dobrze pamiętam?) że długo pracujemy nad nimi,różnie to bywało,rózne efekty,nieraz to bym zamkneła jedno w łazience drugie na balkonie,zależy które by mi w ręce wpadłoale nie dajemy się
Sama jestem w szoku,ze czasem się tak udaje,bo to nie pierwszy raz,ze są tak blisko siebie,ale że pozwoliła,żeby Pit ręką dotknął jej pysia to pierwszy raz
Wcześniej Miśka by nie leżała na drukarce jak Pit był w pokoju
Zobaczymy,mam nadzieję,że będzie tylko lepiej,że jak będą sami też uda się,nie tylko przy nas
sis, ja mysle, ze to spory sukces i tak. Powoli, powoli... trzeba dac im spooooro czasu, ale jestem pewna, ze wszystko bedzie super.
Witam Wasza Kocia Wysokosc![]()
Jak sie miewa dzis Wasza Kocia Wysokosc?
kiche_wilczyca pisze:8O![]()
![]()
![]()
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
patrzę, patrzę i własnym oczom nie wierzę!!!!
![]()
![]()
Jeszcze Mysia razem z Pitkiem w łóżeczku będzie spać, zobaczysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości