Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Neigh,zupa z topielca![]()
a cóż to takiego?Daj przepis
Proooszę
Nazwę toto ma nieco straszną,ale co mi tam
jozefina1970 pisze:Neigh, pozwolisz, że skopiuję sobie przepis? Zupa świetna i akurat dla takiego beztalencia kulinarnego jak ja
Neigh pisze:A kopiuj:-) To nie ma szans, żeby nie wyszło. Robisz w 10 min. Jak Ci ktoś znienacka wpadnie......to zawsze mozesz wiesz poszpanować "zupa neapolitańska" albo "zupa z topielca" - zależy kogo gościsz;-) Smakuje niemal wszystkim. Proporcje dobiera się na tzw. oko. Jak za dużo topielca wrzucisz to sie po prostu nie rozpuści i będą kawałki pływać - no i co? I nic.......Luzik zje się i takie, nie:-)?Jak za mało to się dorzuca. Nie ma szans zepsuć......
Neigh pisze:wiecie co? ja to sie coraz bardziej dziwię - że my w tych szkołach jeszcze jakoś znajdujemy czas żeby kogoś czegoś nauczyć, to jest normalnie cud........
Neigh pisze:Idę pisać sprawozdanie z zajęć z profilaktyki uzależnień - czyli muszę przez jakąś stronę chrzanić głupoty o tym jakie to niezwykle potrzebne i ilez to te moje dzieci z tego wyniosły. Nikt tego czytał pewnie nie będzie. Ale musi być.......
kotkins pisze:Mansalu: podobieństwo jest w wielkości uszu zwłaszcza!!!
Felek to niewątpliwie gończy australijski.Charakter ma odpowiadający wzorcowi rasy??
Neigh pisze:A proszę bardzo - to do tych dziekujacych za przepis - polecam się jakby co. Generalnie to jestem fanką prostych i SZYBKICH.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości