kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą.....piła,a Tusieczki same.....
Aaa tam od razu piła , pije to guma od majtek - Kalair degustowała browarek z soczkiem
Moderator: Estraven
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:właśnie - gdzie sie szlajasz cały dzień
A tu i tam, z przyjaciolmi caly dzionek prawie spedzilismy.Dobre piffko pilam.
a jakie to jest dobre? pewnie z sokiem
Tak.Pszeniczne z sokiem malinowym
Karolek(ona) pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:.......zostawiając pannice na łasce losu i pustych miseczek w dodatku
znowu znikła - poszła im wyjadac resztki
Jak to zniklam?! Na razie jestem caly czas, Po watkach siem przeszlam.
nas jakoś skutecznie chyba ominełas <foch>
zwracam honor
bubor pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą.....piła,a Tusieczki same.....
Aaa tam od razu piła , pije to guma od majtek - Kalair degustowała browarek z soczkiem

Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:właśnie - gdzie sie szlajasz cały dzień
A tu i tam, z przyjaciolmi caly dzionek prawie spedzilismy.Dobre piffko pilam.
a jakie to jest dobre? pewnie z sokiem
Tak.Pszeniczne z sokiem malinowym
jak to sie mówi - profanacja?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą.....piła,a Tusieczki same.....
A co, Kretkom mialam tez dac? O nie!Witaj Reniu!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą.....piła,a Tusieczki same.....
A co, Kretkom mialam tez dac? O nie!Witaj Reniu!
A dlaczego nie? Jakby chciały to bym dała ...do degustacji.
kalair pisze:kothka pisze:Witajcie Kreciątka![]()
Coś rzadko mi się zdarza bywać na forum ostatnioale za 2-3 tygodnie ujawnię Wam niespodziankę
Ja chyba dryndne i Cie pomolestuje wczesniej!![]()
![]()
Witanko Beaciu!![]()
![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Witajcie Kreciątka![]()
Coś rzadko mi się zdarza bywać na forum ostatnioale za 2-3 tygodnie ujawnię Wam niespodziankę
Ja chyba dryndne i Cie pomolestuje wczesniej!![]()
![]()
Witanko Beaciu!![]()
![]()
wcześniej można tylko zgadywaćpowiem tylko, że czeka nas mała rewolucja w domu i nagły wzrost zakocenia
kalair pisze:A tak w ogole to ostatnio im kupilam przez przyadek kittenka.. Slepota ze mnie..
![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:A tak w ogole to ostatnio im kupilam przez przyadek kittenka.. Slepota ze mnie..
![]()
przynajmniej to nie karma dla bojowników
Bojowych! 
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:A tak w ogole to ostatnio im kupilam przez przyadek kittenka.. Slepota ze mnie..
![]()
przynajmniej to nie karma dla bojowników
Dla bojownikow nie, ewidentnie dla kotow!Bojowych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 7 gości