Skarpecia, Niunia, PusiaKlusia, Kelsi i Fajans

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 15:59 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Tymczasia=Szuka DS!

Witam, jesteśmy trochę nieobecne :)
Burasia ma się nieźle, choć kiepsko znosi wybryki Skarpeci, Pecia rzuca się na nią jak tylko ja zobaczy chociażby nie wiem jak ostrożnie otwieraź drzwi, przez co się mocno stresuje :( Nie wiem co zrobić żeby pogodzić te 2 koty... może macie jakieś pomysły?
Maluchy po Nowym Roku trafią do Kakadu na adopcje.. mam nadzieje że znajdą dobre domki, będzie mi ich brakować :(

Poza tym moja kochana Skarpecia coraz gorzej znosi przebywanie w jednym małym pokoju.... Burasia musi znaleźć dom szybko, lub jeszcze szybciej pogodzić się z Pecią :(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek <----Świetna pozycja do spania ;)
Obrazek
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Czw gru 15, 2011 16:01 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Tymczasia=Szuka DS!

Slodkosci!

No, jestescie troszke nieobecne. :lol:
Pozdrawiamy!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 15, 2011 16:09 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Tymczasia=Szuka DS!

kalair pisze:Slodkosci!

No, jestescie troszke nieobecne. :lol:
Pozdrawiamy!

Pecia przy nich przeżywa drugą młodość :mrgreen: skacze, bawi się, i baaaardzo się rozgadała, ciągle coś miauczy, a wczoraj siedziała na parapecie i .....warczała na kobietę idącą chodnikiem 8O Jak pies :ryk:
Boję się, że niedługo mi kicia zeświruje siedząc na 20m2..
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Post » Czw gru 15, 2011 16:38 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Tymczasia=Szuka DS!

A wez, gdzie tam zeswiruje, ma fajnie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie gru 18, 2011 13:49 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Tymczasia=Szuka DS!

kalair pisze:A wez, gdzie tam zeswiruje, ma fajnie!

Burasia w sobotę powędrowała do nowego domku! :mrgreen: Bardzo mili ludzie, nie chcieli innego kota, weszli i miłość od pierwszego wejrzenia :1luvu:

A co do Skarpeci, dopiero na wieczór wczoraj zauwazyłam, że sobie wylizała do łysa kawałek łapki.. czyli jednak świrowała, ale od momentu otworzenia drzwi widać po niej, że czuje się lepiej :) Mniej miauczy i jest pogodniejsza, częściej przychodzi się przytulić... Po Nowym Roku przyjdzie czas na adopcję maluszków.. :)
Obrazek

spookyaga

Post » Nie gru 18, 2011 14:45 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon gru 19, 2011 9:52 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 19, 2011 14:23 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

:D :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon gru 19, 2011 20:00 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Dziś dzwoniła Pani która adoptowała Burasię- ponoć mruczy już i szaleje kicia kochana :) Mili ludzie, że pomyśleli o mnie i zadzwonili :D
Obrazek

spookyaga

Post » Wto gru 20, 2011 10:09 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto gru 20, 2011 13:35 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Hej hej! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 20, 2011 18:36 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Witam witam :) Dziś przyszła paczuszka z nową obróżką dla Skarpeci, bo poprzednia poszła z Burasią bo ładnie się w niej prezentowała :)
Czerwona we wzorek w kotki :) Przy okazji zrobię zdjęcie jak się prezentuje..
Obrazek

spookyaga

Post » Wto gru 20, 2011 18:40 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

:ok: :ok: Zrób!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 20, 2011 20:56 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

a może zostawisz jednego maluszka z matką - ie bedziesz miala problemu z dokoceniem i zapoznaiem kotów

Karolek(ona)

Post » Śro gru 21, 2011 13:17 Re: Skarpecia, maluchy-kluchy i Burasia-Ma już DS! <3

Cześć ! :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]