Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 21:20 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

ja również w swiatkarm . Czasem w krakvecie ale oni maja straszny bajzel i można zamówić kilka rzeczy a potem się okaże że żadnej nie mają :(, zawsze trzeba wysłać wcześniej zapytanie o dostępność . Żwirek to najczęściej na allegro w worach po 40 litrów i mam na kilka miesięcy z głowy, taki drewniany.
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto lip 19, 2011 21:40 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Saraa pisze:Ja kupuję http://www.swiatkarm.pl, przesyłka b. szybko, dostawa gratis przy zamówieniu powyżej 49 zł !! upust 5% po zarejestrowaniu się no i chyba najtańszy ze wszystkich sklepów .

O, przejrzę sobie. A jak wygląda realizacja zamówienia, przysyłają faktycznie to co się zamawiało i w jakim czasie?
Aaa podpowiedziałabym Ci sklep z Krakowa, który ma podobne ceny, ale dostawa jest gratis powyżej 99 zł i niestety ostatnio nawalają z dostawami - więc kukułki nie podrzucę.

BTW to w sumie nie moja sprawa, a miłe to że vega013 tęskni teraz za koteckami Aaa, ale czy przeoczyłam gdzieś przeprosiny za jazdę, którą niegdyś urządzono autorce wątku?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto lip 19, 2011 22:07 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Ja jestem pod wrażeniem tego sklepu ( swiatkarm) od jakiegoś roku.Jak nie ma jakiegoś produktu, to zaraz dzwonili a ostatnio przysyłają mail. Nie mieli jednego ze smaków, zapytali czy zrealizowć (byłaby przesyłka gratis przy 40 zł!) zaproponowałam aby dołożyli smaki, które były dostępne. Następnego dnia miałam przesyłkę z dołożonymi 3 sztukami gratis ! Była promocjaprzy wprowadzeniu nowej karmy Farima ( jakoś tak) do 20 kg drugie 20 kg gratis - bezdomniaki szaleją za nią.Jest też kontakt na tel stacj. wszystko można dogadać. Naprawdę korzystałam już prawie ze wszystkich sklepów internetowych i uważam, że ten jest najkorzystniejszy.
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 22:12 przez Saraa, łącznie edytowano 1 raz

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Wto lip 19, 2011 22:09 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

kitkowa pisze:
BTW to w sumie nie moja sprawa, a miłe to że vega013 tęskni teraz za koteckami Aaa, ale czy przeoczyłam gdzieś przeprosiny za jazdę, którą niegdyś urządzono autorce wątku?

1. Rzeczywiście nie Twoja sprawa. Co więcej - to zdanie uważam za ewidentny brak taktu i wtrącanie się w nie swoje sprawy.

2. Przeprosin nie przeoczyłaś, bo najzwyczajniej w świecie nie było ich i nie będzie. W przeszłości reagowałam adekwatnie do tego, co przeczytałam w postach. Nie chcę wracać do przeszłości, bo teraz... Teraz jest teraźniejszość, zupełnie inna niż przeszłość i to mnie bardzo cieszy. Teraz doceniam i szanuję AaaaKotkiDwa.

3. Owszem, tęsknię za komiksami, które są świetnie zrobione, dowcipne i na poziomie.

4. Mam nadzieję, że w fajnym wątku, poświęconym ślicznym i zadbanym kotkom AaaaKotkiDwa nie będziesz więcej wyskakiwała z podobnymi tekstami. W każdym razie ja nie zamierzam już na takowe reagować.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lip 19, 2011 22:12 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

edit: Usunąłem mój post, ponieważ lepiej i dosadniej to, co mam do powiedzenia na ten temat, wyraziła Vega013 .
AAA,
kotmixy robisz świetne.
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 19, 2011 22:41 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

AaaaKotkiDwa pisze:Musiałam dzisiaj koty odpchlić, bo już od jakiegoś czasu się drapią. Kocią kołderkę też wyprałam. I gdzieś też czytałam, że dobrze takiego kota później wyczesać. Czesałam wprawdzie kilka dni temu, bo bardzo dużo sierści zrzucają, i ja tak czeszę i czeszę, i zaczęły się wyczesywać małe białe drobinki. Czy to skóra schodzi, czy to jakieś pchelne śmieci? Jak myślicie? I w ogóle co by było najlepszego na pchły, dobrego ale taniego? (Użyłam fiprexa tym razem).

A jeszcze mam pytanko. Jakie znacie dobre i tanie sklepy internetowe zoologiczne? Zauważyłam, że kupić przez internet jest dużo taniej niż w sklepach na miejscu, a mam dość zasuwania z buta po każdy żwirek i tym podobne :)

no niby wszystko oki ze wyczesujesz - fiprex jest spoko - tylko po nie możesz kotów moczyć

A co do sklepów internetowych to poniżej

jokototo pisze:ja również w swiatkarm . Czasem w krakvecie ale oni maja straszny bajzel i można zamówić kilka rzeczy a potem się okaże że żadnej nie mają :(, zawsze trzeba wysłać wcześniej zapytanie o dostępność . Żwirek to najczęściej na allegro w worach po 40 litrów i mam na kilka miesięcy z głowy, taki drewniany.

cat best ?? jak kupuje go w http://www.crazyworldpets.pl tylko niestety 10 + 2 i to pewnie wychodzi drożej

ale tak jak pisałem w jakimś innym temacie kobitki (notabene bardzo fajne) z tego sklepu mają sklep stacjonarny na marywilskiej (wawa) i byłem już tam pare razy a zamawiająć przez neta wole mieć jakieś zabiezpieczenie ze w razie jakiś problemów moge podjechć i załatwić problem twarzą w twarz (jestem starej daty) a nie przez ekran laptaka nawet kosztem paru zeta różnicy

kokaon

Od: Śro cze 15, 2011 20:11

Post » Wto lip 19, 2011 22:49 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Rzucać niewybrednymi epitetami w stosunku do nowicjusza na forum publicznym było łatwo, ale na publiczne przeprosiny tzw. "poziomu" już nie starcza. Epitety są zmoderowane, więc teraz można zachwycać się kotmiksami kotecków. EOT

kitkowa

Post » Wto lip 19, 2011 22:59 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Kitkowa! Nie EOT. Piszesz niewyobrażalne głupoty. Załóż osobny wątek na ten temat, jeśli chcesz go kontynuować.
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 19, 2011 23:04 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Rozumiesz znaczenie skrótu EOT? Jeśli tak, to zastosuj w praktyce.

kitkowa

Post » Wto lip 19, 2011 23:08 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Ty nie rozumiesz, bo pomimo tego, że samo go użyłaś, kontynuujesz tu "dyskusję" ze mną zaśmiecając wątek AAA. Załóż nowy wątek, nie śmieć w wątku AAA.
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 19, 2011 23:20 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

EOT oznacza koniec tematu, nie oczekuję już odpowiedzi. Przestań się więc produkować w tym temacie KrzyśkuBolo i nie pouczaj mnie o śmieceniu w wątku. Obrazek

kitkowa

Post » Wto lip 19, 2011 23:28 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

AaaaKotkiDwa pisze:chyba naprawdę muszę zainwestować w aparat, skoro te komiksy tak mi wychodzą ;)

No ba, koniecznie :lol:
Ostatnio edytowano Śro lip 20, 2011 2:01 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Wto lip 19, 2011 23:39 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Być może załatwiłaś tę sprawę na pw, ale ja nie zamierzam milczeć, kiedy widzę hipokryzję.
I bardzo się cieszę, że Twój tzw. "poziom", to nie mój poziom. EOT.
Sorry, Aaa

kitkowa

Post » Wto lip 19, 2011 23:49 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Kitkowa!
Bredzisz. Ciekaw jestem, ile razy jeszcze napiszesz tu EOT. Idziesz na rekord?
Krzysiekbolo

Post » Śro lip 20, 2011 2:06 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Krzysiekbolo pisze:Kitkowa!
Bredzisz. Ciekaw jestem, ile razy jeszcze napiszesz tu EOT. Idziesz na rekord?

A bo kitkowa już dawno zadymy nie robiła... :roll: :roll: :roll: Co za kłótliwa kobieta!!!

W średniowieczu panował we Francji król Ludwik X, który przeszedł do historii z przydomkiem Kłótliwy. Musiał być barrrrrrdzo kłótliwy, bo wytrzymano z nim tylko 2 lata, a potem wszyscy mieli go dosyć i facet został otruty - w całkiem młodym wieku. Kłótliwość zdecydowanie nie popłaca...

vega013

[poprzednia][następna]