Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Saraa pisze:Ja kupuję http://www.swiatkarm.pl, przesyłka b. szybko, dostawa gratis przy zamówieniu powyżej 49 zł !! upust 5% po zarejestrowaniu się no i chyba najtańszy ze wszystkich sklepów .
kitkowa pisze:
BTW to w sumie nie moja sprawa, a miłe to że vega013 tęskni teraz za koteckami Aaa, ale czy przeoczyłam gdzieś przeprosiny za jazdę, którą niegdyś urządzono autorce wątku?
AaaaKotkiDwa pisze:Musiałam dzisiaj koty odpchlić, bo już od jakiegoś czasu się drapią. Kocią kołderkę też wyprałam. I gdzieś też czytałam, że dobrze takiego kota później wyczesać. Czesałam wprawdzie kilka dni temu, bo bardzo dużo sierści zrzucają, i ja tak czeszę i czeszę, i zaczęły się wyczesywać małe białe drobinki. Czy to skóra schodzi, czy to jakieś pchelne śmieci? Jak myślicie? I w ogóle co by było najlepszego na pchły, dobrego ale taniego? (Użyłam fiprexa tym razem).
A jeszcze mam pytanko. Jakie znacie dobre i tanie sklepy internetowe zoologiczne? Zauważyłam, że kupić przez internet jest dużo taniej niż w sklepach na miejscu, a mam dość zasuwania z buta po każdy żwirek i tym podobne
jokototo pisze:ja również w swiatkarm . Czasem w krakvecie ale oni maja straszny bajzel i można zamówić kilka rzeczy a potem się okaże że żadnej nie mają, zawsze trzeba wysłać wcześniej zapytanie o dostępność . Żwirek to najczęściej na allegro w worach po 40 litrów i mam na kilka miesięcy z głowy, taki drewniany.
Krzysiekbolo pisze:Kitkowa!
Bredzisz. Ciekaw jestem, ile razy jeszcze napiszesz tu EOT. Idziesz na rekord?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza, zuzia115 i 951 gości