Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 9:24 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lip 06, 2011 10:48 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Już lecę Secret! Dziś mogę podbić, może jutro też, ale później mnie nie będzie. Planujemy kilkudniowy wyjazd nad morze. Śledzę prognozę pofgody i uważam, że można się przy tym nabawić solidnych zaburzeń psychicznych... :roll: W jednej wersji będzie piękny słoneczny, ciepły weekend, a w drugiej pochmurno, trochę deszczu i temperatury bez szału :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro lip 06, 2011 16:43 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

U nas tez co prognosa to inaczej... Wypocznij troche.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lip 08, 2011 12:24 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Mmk pewnie brodzi w morzu albo zajada świeżo złowione smazone rybki :D Rozmarzyłam się .......
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lip 11, 2011 19:23 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Dobrego urlopu!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 13, 2011 10:41 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Dziękuję! Urlop był krótki, ale miło spędzony. Trafiliśmy na piękną pogodę. Z powodu własnej głupoty spiekłam sobie nogi tak, że dopiero dziś siedzę bez bólu :roll: Woda w morzu zimna, plaża piaszczysta... Szkoda, że to tylko przedłużony weekend :wink:
Koty miały dobrą opiekę, ale Kuba i tak się obraził :roll: Rosen oczarował opiekunkę - lizał ręce, robił fikołki, pchał się na ręce. Yuki urosła 8O Zostawiliśmy małego kotka, a po powrocie zastaliśmy dorosłą kocicę :lol: Zaskoczyła nas dodatkowo, bo nie chowała się przed opiekunką, tylko obserwowała z bezpiecznej odległości.

mmk

Post » Śro lip 13, 2011 11:33 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

A gdzie się tak sfajczyłaś? :twisted:
Powiem Ci na pocieszenie, że Pasibrzucha też różowiutka była :twisted:

Jak kot mógł urosnąć przez cztery dni?
Myślę, że nie widując jej codziennie dopiero zauważyliście zmianę, która była już wcześniej :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 13, 2011 13:44 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Słońce mi dopiekło niedaleko Ciebie - w Jastarni :mrgreen: Poszliśmy na plażę tylko "na godzinkę" i nie nałożyłam filtrów na nogi, bo "nogi ciężko mi się opalają a chcę mieć trochę opalone"... Oj ciężko było... Poszliśmy wieczorkiem na spacer z zamiarem wejścia gdzieś na piwo. Nigdzie nie weszliśmy bo... jak się zatrzymywałam i ustawał ruch powietrza wokół nóg zaczynało tak palić, że biegłam przed siebie :oops: Nie będę opisywać jak spałam... :lol: Ale nie ma tego złego - odkryłam rewelacyjny krem na taką głupotę i amierzam się z nim zaprzyjaźnić na dłużej. Kilka lat temu twierdziłam, że brzuch "cięzko mi się opala"... Teraz już wiem, że krem z filtrem należy nanieść na CAŁE ciało - człowiem uczy się przez całe życie :lol:

Oczywiście, że Yuki nie urosła przez weekend, ale oboje przeżyliśmy szok, że jest taka duża.

mmk

Post » Śro lip 13, 2011 14:19 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Oj i ja spiekam czasem raka :mrgreen: mmk, jakiż to dobry krem pomógł ? Jestem przed urlopem i może trzeba kupić, bo i ja czasem się zapomnę ... :oops: Wydaje się człowiekowi, że to słoneczko takie niewinne a potem przychodzi wieczór i noc i ..... aaaaa piecze !!!. Na pewno sprawdza się wtedy maślanka w wannie :mrgreen:

Wystarczy jakiś szczegół w pyszczku kota mógł się zmienić, taki skok wzrostowy, który zaczął się jak już się pakowaliście. I nagle po wyjeździe pysk wydłużony kota :mrgreen: To się w lecie zdrarza nawet u dzieci :wink:
SŁyszałam, że jeden wysrostek przez lato urósł 12 centymentrów 8O

Jastarnia miodzio .... byłam w zeszłym roku :1luvu:
Obrazek

psiama

Post » Śro lip 13, 2011 14:36 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

KONIECZNIE nazwę tego kremu :twisted:

Tej wiosny zlekceważyłam na haciendzie majowy wietrzyk... Miss Piggi przy mnie to detal był :x :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 13, 2011 19:21 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Nie wiem jakiego kremu użyła mmk....ja mam sprawdzony żel z Ziai po opalaniu - ulga natychmiastowa a kosztuje przysłowiowe grosze.

Ja czasem nie będąc w domu cały dzień, wracam i widzę coś innego w pysiu któregoś z kotów, albo jeden wydaje mi się dziwnie chudszy niż rano, obwiniam się ze pewnie z tęsknoty nie jadł :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lip 14, 2011 9:39 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Taki:
http://sklep.eris.pl/lirene/pl/product/ratunek-po-przedawkowaniu-slonca-422.html
Dla mnie rewelacja! Ten balsam nie chłodzi, ale już po chwili od nałożenia czułam ulgę. Po prostu przestało mnie piec i to na wiele godzin. Stosowałam tylko 2 razy dziennie i to w zupełności wystarczało. Balsam nie pachnie (taki charakterystyczny zapach dermokosmetyków), ma lekką konsystencję, choć naprawdę dobrze nawilża. Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z balsamu po opalaniu a spiekłam się mocno jak nigdy wcześniej... No dobra koniec reklamy, lecę po prowizję od sprzedaży :wink:

mmk

Post » Czw lip 14, 2011 12:21 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Super :D

Potem najgorsze jest jak skóra zaczyba sie luszczyc ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 02, 2011 13:03 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Sprawdziłam w czasie urlopu, naprawde super rzecz i wcale nie droga. mmk, dzieuję za rade :)
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 02, 2011 14:24 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Mam nadzieję, że nie spiekłaś się tak jak ja... Jeszcze mi skóra schodzi... :roll:

mmk

[poprzednia][następna]