dziefczyny i chłopaki normalnie żem siem wzruszył no, kocham Was fszystkich - bardziej dziefczyny żebyśta nie myśleli no, własnie była u mię Agn wygłaskała mię , opcięła mnie kłaczka to dla fszystkich a do żarcia żem dostał tylko intestinal no kurde Emir
To teras ja piszem rzyczenia(dopiero z pracy wróciliśmy i kot od razu dopadł laptopa, żeby z kolegami pogadać ) Emir kochany baf sie dobrze każdego dnia, hfytaj go fszystkimi pazurami, jusz tyle lat za tobom - wiesz, że rzycie jest pienkne - nawet jak nie dajom tego łiskasa to tesz jest pienkne bo jest.
Agn dostąpiła zaszczytu dotknięcia Jaśnie Pana. A skoro już dał się dotknąć, to bezczelnie wycięła mu tu i ówdzie. No nie mogła sobie odpuścić, nie mogła... Filcak jeden nawet pomruczał.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
Agn bo ja nawet Ciem lubiem, chociasz mi te zaszczyki robiłaś na chfilę żem zapomniał, wyspał żem się Duża mówi, że rokord w spaniu do mię należy dziś łażem i marudzem, jakjeś dobre żarcie by siem przydało no Emir
Gratki, ziom My ser kozia gołda, kozia znaczy się z mleka takiego dziwnego zwierza, bardzo dobry on jest i wszystkie koty jego lubiom. U Durzych gość był i się dziwnie paczył, jak latamy po stole, a Durzy syczał "nie przy gościach, tylko nie przy gosciach". A Durza nam zabrała ser, popaczyła i oddała, bo muwi, co sie ma zmarnować... A gość muwi do Durzego, stary, ja bym tego nie wyczymał... A Durzy nasz muwi, ziom, ale jakie one som fajne i jak sie bijom i lirzom, to pojencia nie masz.
Duża mówi - masz no kocie coś śfiontecznego. I żem dostał taki fikuśny ser od ofcy. Duża mówi , że z biedronki. No ale jest z mleka ofcy. Coś popier... a ale co tam. Ser dobry. Kefir mówi, że masło wyborniejsze.
dzisiaj u mię była somsiadka ze swoim psem groźnej rasy jork, jak żem go pogonił słuchajta to za kanapem wlaz i trząs siem tak siem mię wystraszył jestem groźny kot no, Morf a ten ser z bjedronki to na pół zemba co? lubię ser ale mię Dużą nie daje bo niby tylko ten intestinal Emir
Ja kiedyś pogoniłam psa rasy gończy polski, a byłam malutka, ze cztery miesiące miałam Durza to ciongle pamienta jakoś A takiego jorka Emir jakbyś łapom pacnoł, to by się rospłaszczył na ścianie Koty gurom. Emma