hanelka pisze:Nowe wyniki:
kreatynina - 4,6 (było 5,1)
mocznik - 169,5 (było 242)
super

a jak jonogram i morfologia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Nowe wyniki:
kreatynina - 4,6 (było 5,1)
mocznik - 169,5 (było 242)
Beatko, bardzo dziękuję za podwózkę i dobroć wszelkąBeata pisze:Kaska bardzo kochana jestw lecznicy ze dwa razy wepchnela mi sie na kolana
![]()
i gada jak moja Telma
Wszystkie parametry się poprawiły. Gapy w laboratorium nie zrobiły fosforu, chociaż prosiłam, ale mieli jeszcze materiał i zrobią. Dr Borkowska zadzwoni do mnie, jak już będzie wiedziała.mokkunia pisze:a jak jonogram i morfologia?
hanelka pisze:[]Wszystkie parametry się poprawiły. Gapy w laboratorium nie zrobiły fosforu, chociaż prosiłam, ale mieli jeszcze materiał i zrobią. Dr Borkowska zadzwoni do mnie, jak już będzie wiedziała.
dorcia44 pisze:ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest![]()
Iza ma porozwieszać ogłoszenia ,ale jeszcze liczy ze na FC dużo ludzi zagląda ,może w ten sposób ma większą szansę .
Ja nie mogę otworzyć FC
Podaj wszystko co trzeba w treści to zrobię fb jeżeli jeszcze nie madorcia44 pisze:ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest![]()
Iza ma porozwieszać ogłoszenia ,ale jeszcze liczy ze na FC dużo ludzi zagląda ,może w ten sposób ma większą szansę .
Ja nie mogę otworzyć FC
CatAngel pisze:Podaj wszystko co trzeba w treści to zrobię fb jeżeli jeszcze nie madorcia44 pisze:ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest![]()
Ja nie mogę otworzyć FC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 222 gości