Zabrała moje serce i poszła sobie. Kasia [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 11:53 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

hanelka pisze:Nowe wyniki:
kreatynina - 4,6 (było 5,1)
mocznik - 169,5 (było 242)
:D

super :) bardzo się cieszę :):ok:
a jak jonogram i morfologia?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob mar 05, 2011 12:03 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

przepraszam ,wczoraj już nie mogłam zajrzeć ,pracuje do późna ,a dziś jak przeczytałam to aż mnie ścisnęło :piwa: ,jest lepiej ,hanelko bardzo ci dziękuję za wszystko co dla niej robisz i gdybyś coś potrzebowała to pisz ,dzwoń ....i mocno trzymam :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob mar 05, 2011 15:32 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Kaska bardzo kochana jest :1luvu: w lecznicy ze dwa razy wepchnela mi sie na kolana :wink:
i gada jak moja Telma :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob mar 05, 2011 17:02 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Beata pisze:Kaska bardzo kochana jest :1luvu: w lecznicy ze dwa razy wepchnela mi sie na kolana :wink:
i gada jak moja Telma :lol:
Beatko, bardzo dziękuję za podwózkę i dobroć wszelką :1luvu:

To prawda.
Siedzi człowiek i kota nie głaszcze?! To straszne! Musi być bardzo nieszczęśliwy... :( Zraz mu zajmę i kolana, i ręce! I opowiem mu ciekawe historie. Człowiekiem trzeba się opiekować. Żeby nie był smutny.
Oto Kaśka. Ta koteczka zasługuje na całą miłość świata. (Jak każde stworzenie zresztą.) Jest przekochana, cudna, słodka... :1luvu:
Grubas przybrał 100 g. :D

Kroplówki będą już co drugi dzień.

mokkunia pisze:a jak jonogram i morfologia?
Wszystkie parametry się poprawiły. Gapy w laboratorium nie zrobiły fosforu, chociaż prosiłam, ale mieli jeszcze materiał i zrobią. Dr Borkowska zadzwoni do mnie, jak już będzie wiedziała.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob mar 05, 2011 19:49 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

ciesze sie bardzo za poprawe wszelka. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob mar 05, 2011 19:57 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

hanelka pisze:[]Wszystkie parametry się poprawiły. Gapy w laboratorium nie zrobiły fosforu, chociaż prosiłam, ale mieli jeszcze materiał i zrobią. Dr Borkowska zadzwoni do mnie, jak już będzie wiedziała.

super :) i jeszcze czytam, że przybrała na wadze Kasiunia - zuch kotka :) trzymam za nią kciuki nieustająco :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie mar 06, 2011 11:12 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Kochani bardzo proszę o pomoc ,pisałam o tym w swoim wątku ale to bardzo ważne ,może ktoś mógłby...

rano dzwoniła do mnie Iza(koty z Jagielońskiej) ,wracała z kotem od weta ,uciekła jej z transportera przy samym domu ,kot bardzo płochliwy ,pół nocy go szukała ,płacze ,prosi o pomoc ,kot syjam ,ciemny i czekoladowe łapki .
Jak by ktoś mógł zrobić ogłoszenie na FC była bym bardzo wdzięczna ,podam tel do Izy ,.
Kot wyskoczył z samochodu przy ulicy Batalionów Włochy .
Kto ktokolwiek widział kto ktokolwiek wie ...bardzo proszę ,ona się załamie już widzi wszystko w ciemnych barwach. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie mar 06, 2011 11:18 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

o cholerka. daleko to on raczej nie uciekł.W popłuchu poleciał i zaszył sie pewnie w jakiejś dziurze. jak płochliwy to kazdy wie jak bywa. Dorcia zmien tytuł i podaj strone do odnośnika. Trzymam kciuki i strasznie jej współczuje. :ok: Moze delfinki poprosić o pomoc w szukaniu?
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 06, 2011 11:37 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest :cry:
Iza ma porozwieszać ogłoszenia ,ale jeszcze liczy ze na FC dużo ludzi zagląda ,może w ten sposób ma większą szansę .
Ja nie mogę otworzyć FC :?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie mar 06, 2011 11:44 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

dorcia44 pisze:ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest :cry:
Iza ma porozwieszać ogłoszenia ,ale jeszcze liczy ze na FC dużo ludzi zagląda ,może w ten sposób ma większą szansę .

niech powiesi przy smietnikach, kościołach i szkołach.Poradnie ludzkie,wet, sklepy ...Niech pyta psiarzy i dzieci. To dobrzy obserwatorzy. Poza tym moze zna kogoś kto dokarnmia jeszcze w tamtej okolicy.Może kot tam trafi. Ale myślę,że siedzi w jakiejś dziurze przestraszony. Nawet ja słysząc moze sie nie odezwac od razu. Iza musi cierpliwie chodzić i nie bagatelizowac podejrzanych dźwieków. Mozne ,mocne kciuki :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 06, 2011 13:25 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

dorcia44 pisze:ok. tak mi okropnie żal Izy i tego kota ,ja go znam ,on z taki tchórz jest :cry:
Podaj wszystko co trzeba w treści to zrobię fb jeżeli jeszcze nie ma :)
Ostatnio edytowano Nie mar 06, 2011 13:31 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 06, 2011 13:26 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Oj, niedobrze. :(
Nie szukałam na szczęście nigdy zgubionego kota, ale róbcie tak, jak Asia pisze. Podobno kot trzyma się miejsca, w którym został zgubiony. Może być bardzo blisko, zaszyty w jakiejś dziurce i boi się ruszyć.

Mam już pełne wyniki badania krwi Kasi. Poziom fosforu jest bardzo wysoki - 7,8. Od dziś podaję jej ipakitine.
Wyniki wklejam na str. 13, żeby można było łatwo porównać postępy leczenia.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 06, 2011 13:31 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

to wszystko wiemy tz. gdzie najlepiej dać ogłoszenia itp. chodzi jeszcze o nagłośnienie sprawy na FC a tam niestety na razie nie mam dostępu .
Kto mógłby na FC napisać ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie mar 06, 2011 13:31 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

CatAngel pisze:
Podaj wszystko co trzeba w treści to zrobię fb jeżeli jeszcze nie ma :)

:!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 06, 2011 13:36 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

CatAngel :1luvu:

już piszę pw.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]