SecretFire pisze:Ja tez to powinnam miec zrobione, bo chrapie i tez wiecznie nos zawalony, ale moj lekarz powiedzial, ze jeszcze pare lat musze poczekac, bo na operacje jeszcze jest za malo "zle".
Ooo
To może mój też czekał?
Moderator: Estraven
SecretFire pisze:Ja tez to powinnam miec zrobione, bo chrapie i tez wiecznie nos zawalony, ale moj lekarz powiedzial, ze jeszcze pare lat musze poczekac, bo na operacje jeszcze jest za malo "zle".

sunshine pisze:Do marca jeszcze sporo czasu. Dlatego na pewno zdążysz adoptować kotka i Mru nie będzie źle samej
sunshine pisze:Ja już od dawna próbuję Jozefinie wszystkie plusy dokocenia pokazać, ale ona oprna
SecretFire pisze:To tylko na poczatku. Moja mama czuje, ze ja chce naprawde z tad uciekac i teraz sie klei do moich kotow. Wczoraj nawet mnie zapytala, czy moze sobie przed poludniem do nich przychodzic i ich miziac, bo wtedy do niej przyjda a ona to lubi. Niech sobie idzie. Dla mnie nawet lepiej, bo wiem, ze same nie sa a mama i tak klucze ma. Zawsze jej juz mowilam, ze jak chce od taty odpoczac, to ma sobie do mnie przyjsc i w spokoju sie rozlozyc i odpoczywac z futrami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości