Witam Was i przepraszam, ze dopiero dotarlam. Dzis mialam kupe latania z autem i znowu nic nie zalatwione, bo kazdy potrzebuje cos od innego kogos a ten ktos jest nie dostepny i tak dalej idzie. Potem bylam z dwoma przyjaciolkami na shopping i dolozylam jeszcze troche dlugu na moje i tak juz czerwone konto, bo dostalam swietna kurtke zimowa, ktora byla z 280 € na 40 € przeceniona. A ze w gory sie wybieram, to taka porzadna kurtka musi byc.
Futerka dziekuja cioteczkom za zachwyt. Ta czarno-biala kroweczka akurat probuje sie dostac POD klawiature i mi podnosi ja. Co on tam widzi, to nie wiem. Moze cos tam pachnie. Zaraz znowu tabletki dostana. Ile czasu trwa, zanim Beta Glucan zaczyna dzialac?
Jasdorek, moja przyjaciolka tez jest wielkim fanem. Dzis znowu wspominala

A na starych smieciach bede, bo jeszcze odpowiedzi nie dostalam o prace.
Kazda praca jest dobra, jak jest dobrze zaplacona. Ja nie gardze moim czasem, ale oczekuje respekt od szefa. A w terazniejszej pracy nie mam ani dosc kasy, ani respektu i powazania, ani zadnej radosci, ani checi tam wracac. W srodku mnie juz ponosi i Nerwosol jest w stalym uzytku.
Czy trzy nie cale, czy dwa cale, czy tylko pol dnia, wracac tam musze i to jest najgorsze. Akuat szklanka jest pol pusta a nie pol pelna.