Moderator: Estraven

Mała Dzikuska pisze:Pamiętacie taką książeczkę dla dzieci "Ferdynand Wspaniały"?
To była historia psa, który chciał być człowikiem. Nauczył się, wiec chodzić na dwóch łapach, wdział garnitur i poszedł na spacer.
Cola chyba ma podobnie.
No, dobra! Stoję!
A teraz ostrożnie... Lewa, prawa, lewa, prawa...

Mała Dzikuska pisze:Pamiętacie taką książeczkę dla dzieci "Ferdynand Wspaniały"?
To była historia psa, który chciał być człowikiem. Nauczył się, wiec chodzić na dwóch łapach, wdział garnitur i poszedł na spacer.
Cola chyba ma podobnie.
No, dobra! Stoję!
A teraz ostrożnie... Lewa, prawa, lewa, prawa...
Mała Dzikuska pisze:Coco prawie jak brytyjczyk.Dostała ciałka, czy tylko mi się tak wydaje?
Mała Dzikuska pisze:Coco prawie jak brytyjczyk.Dostała ciałka, czy tylko mi się tak wydaje?
w stylu: weź się z tym aparatem
kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaczki.Czyli kryzys qpalowy za wami.Ciekawe o co chodziło?Mam nadzieję,że kichanko też przeszło.Na zdrówko
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:DostałaAle do brytka jej jeszcze ciut brakuje
Nic to! Podtuczymy...
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaczki.Czyli kryzys qpalowy za wami.Ciekawe o co chodziło?Mam nadzieję,że kichanko też przeszło.Na zdrówko
Ja też chciałabym wiedzieć... By uniknąć podobnych sytuacji na przyszłość.
Miss pisze:a jaką ma zniesmaczoną minę![]()
![]()
![]()
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:DostałaAle do brytka jej jeszcze ciut brakuje
Nic to! Podtuczymy...
Ja myślę
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaczki.Czyli kryzys qpalowy za wami.Ciekawe o co chodziło?Mam nadzieję,że kichanko też przeszło.Na zdrówko
Ja też chciałabym wiedzieć... By uniknąć podobnych sytuacji na przyszłość.
A ja bym została przy kaprysach młodości
Mała Dzikuska pisze:Miss pisze:a jaką ma zniesmaczoną minę![]()
![]()
![]()
Modelką to ona nie mogłaby być w żadnym razie! ( chyba, że jakaś sesja pod hasłem: UWAGA ZŁY KOT!)Jak biorę aparat fotograficzny do ręki, Coco idzie spać albo siada nieruchomo z taką miną jak na zdjęciu powyżej.

[/quotkocurzyca41 pisze:.
Witanko wieczorne dla słodziaczków.Było takie zdjęcie na kotburgerze z podpisem:a z imprezki wracamy tak.Colunia z imprezki wraca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 13 gości