BANDA KULAWEGO -

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 13, 2010 9:38 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Milusia dzisiaj wchłonęła na śniadanie całą puszeczkę gourmeta (mus z łososiem). Nie wiem, czy jest to efekt, że po dłuższym czasie otrzymywania animondy dla seniorów tak bardzo jej zasmakowało (syndrom nowości), czy faktycznie to lubi i to chce dostawać. Ona musy gourmetowe zawsze lubiła.

CoToMa, żyję, ja się tak łatwo zarazie nie dam, choć koteczki starają się jak mogą, żeby mnie wykończyć :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie cze 13, 2010 9:48 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Moja Gandzia po depomedrolu też ma teraz apetyt :D

Widzę, że nowy banerek wkleiłaś 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie cze 13, 2010 9:52 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Ten wydaje się bardziej widoczny, bo większy. A na dwa nie mam miejsca ze względów oczywistych :D

Nie zapytałam wetki, co wczoraj dała Milusi, ale chyba nic na apetyt, bo kolację zjadła jak zwykle. A przecież podziałałoby przede wszystkim wczoraj.
Ja myślę, że zadziałała raczej zmiana antybiotyku. I lekarstwo na dotlenienie serduszka. No nie wiem. Wszystko jedno, ważne, że widzę znaczną poprawę samopoczucia Miluśki.

W nocy się obudziłam, to spała razem z Koralem i Femcią w namiotach na balkonie, rano przyszła do łóżka pograć mi do ucha. O 5 w niedzielę marzyłam o tym ofkorsik :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 9:57 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Femka pisze:rano przyszła do łóżka pograć mi do ucha. O 5 w niedzielę marzyłam o tym ofkorsik :lol:

Nie wątpię, że to było Twoje wielkie marzenie :mrgreen:
...

CoToMa

Post » Nie cze 13, 2010 10:16 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Ja wiem, że ona to robi z miłości: kładzie się na poduszce pycholkiem przy mojej twarzy i grzecznie czeka, aż ją przytulę. W oczekiwaniu na przytulenie, mruczy :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 10:34 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

No, Milusia mrucząca to musi być wspaniała kołysanka :) A poza tym proszę, jaka subtelna kobietka. Budzi Cię delikatnie swoimi piosenkami, a nie pazurkami :)
Pamiętam, jak nie mogłem zasnąć, jak zamieszkał z nami Joachim, który mruczał bez przerwy, nawet na sen, no mruczał i mruczał, głośno, że w całym mieszkaniu słychać, teraz niewiele się zmieniło. Chociaż przynajmniej już jak śpi to nie mruczy. Ale na początku nie mogłam spać, bo mnie tym mruczeniem budził, a teraz nie mogę zasnąć bez mruczenia :) Całe szczęście, że przychodzi mnie ukołysać do snu... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie cze 13, 2010 10:45 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Milusi pazurkami mnie budzić też się zdarza. Na przykład, gdy w czasie sny się przeciągnie i jej łapka akurat ląduje w moim oku albo na policzku :roll:

Joachim to był piękny prezent od losu :D :ok:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 10:48 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Ja nie mogę w nocy stopami poruszać.
Jak przez nieuwagę ruszę, to od razu mam zęby i pazury Myszona wbite.
On ciągle na nie poluje :?
...

CoToMa

Post » Nie cze 13, 2010 10:51 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Femka pisze:Milusi pazurkami mnie budzić też się zdarza. Na przykład, gdy w czasie sny się przeciągnie i jej łapka akurat ląduje w moim oku albo na policzku :roll:

Joachim to był piękny prezent od losu :D :ok:

Oj tak :)
Joachim zachwyca każdego, kto do mnie zawita :) Wielki kocur z zachowaniem odważnego kociaka :) Całe szczęście, że nikt się z ogłoszenia nie trafił :lol: :lol: :lol:

Sihaja

Post » Nie cze 13, 2010 10:53 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

:ryk: :ryk: :ryk:
już go lubię
ja się nie mogę ruszać, bo zwykle jestem obłożona trzema cielskami kocimi :roll: Koral posunął się dzisiaj do tego, że leżał na mnie 8O

Sihaja, tylko dlatego, że pierwszy chętny z ogłoszenia odezwał się w sprawie Femci za późno, mamy siebie. :ok:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 11:00 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Jednak czasem dobrze jest, gdy ogłoszenie "nie wypali" :)
Morfeusz sypia na mnie stale :) Całe szczęście, że wpadł na ten pomysł najlżejszy z moich kotów :):):)

Sihaja

Post » Nie cze 13, 2010 11:10 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Koral u mnie jest najcięższy. Jest największy i, niestety, ostatnio również dobrzewyglądający :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 11:36 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Szczypior dobrzewyglądający? :roll: :roll:
;)

Sihaja

Post » Nie cze 13, 2010 11:45 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

utyty w sensie :oops:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 13, 2010 11:46 Re: BANDA KULAWEGO-zapadła decyzja: wyprowadzamy się na wieś:)

Szczypior utyty? :roll: :roll:
;)

Sihaja

[poprzednia][następna]