moje trzy Piranie i ja...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 18:14 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basiu na dt w życiu bym ci nie dała jak już to na ds :lol: Żartuję oczywiście ;)
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Sob wrz 18, 2010 19:54 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Ja też miałam nic już nie brać ale jak odmówić potrzebującym kiciom ?? Przyjechały dwa koteczki trochę sporawe ale cóż może się oddadzą :?

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie paź 03, 2010 20:36 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Nie ma już mojego Iwanka, odszedł dzisiaj do lepszego świata. Chyba oszaleję...

janna019

Post » Pon paź 04, 2010 7:02 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Smutne jest to, że koteczki odchodzą, a najbardziej wtedy jak zdrowy kot odchodzi nagle. Wiem Aniu co czujesz, jestem z Tobą myślami.

monia3a

Post » Pon paź 04, 2010 12:53 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Anuś...aż zaniemówiłam, w pierwszym momencie pomyslałam, że to jakiś żart, ale przecież jesteś zbyt poważną osobą na takie żarty, gorzka prawda jeszcze do mnie nie dociera, to niemożliwe, że Twój ukochany Iwanek, kotuś tak przez Ciebie rozpieszczany, biegał juz za T.M.... jest mi naprawdę bardzo przykro, myslami jestem z Tobą.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon paź 04, 2010 14:55 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Aniu ...... przykro mi, jestem z Tobą

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pon lis 08, 2010 19:18 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lis 08, 2010 20:27 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Luspa pisze:http://demotywatory.pl/2242051/Z-problemami

hmmm... skąd ja to znam? :ryk:

Basica

Post » Czw lis 11, 2010 11:57 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

proponuję pozbierać podpisy pod petycją w okolicy dużych sklepów, szukam chętnych do zbierania... myslę, że w sobotę i niedzielę po kilka osób sie zgłosi, wówczas rozpiszemy na godziny, kto gdzie i z kim, ja jestem juz umówiona z bozennak na niedzielę do galerii białej, wydaje mi się, że postanie godzinkę, max dwie, nikomu z nas kociarzy nie powinno być problemem... a jest szansa na dużoooooo głosów

na zgłoszenia czekam na PW...piszcie kto z kim kiedy i gdzie ma czas pozbierać podpisy.

Basica

Post » Czw lis 11, 2010 22:26 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Ja niestety nie dam rady :(
w sobotę moje dziecko ma 13 urodzinki, a w niedzielę lecę do Wawki z moją podopieczną :roll:

Sam pomysł dobry :ok:

monia3a

Post » Czw lis 25, 2010 14:03 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Petycja przeciwko wprowadzaniu niekorzystnych dla zwierząt zmian w Ustawie
o Ochronie Zwierząt http://www.petycje.pl/6028
Zmiany te m.in. dają możliwość uśmiercania bezdomnych zwierząt osobom
"z ulicy"
, jednocześnie stanowią furtkę do uniknięcia kary przez osoby
znęcające się nad zwierzętami. Zmiany te są wprowadzane w celu
"zrobienia porządku" z bezdomnymi psami/kotami przed Euro2012.

Petycję podpisujemy "ZA" aby sprzeciwić się wprowadzeniu niekorzystnych
dla zwierząt zmian.

Basica

Post » Czw lis 25, 2010 16:08 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basica :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 27, 2010 20:57 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

UWAGA!!!
Wczoraj,26.11 w miejscowości kolonia Dzikie,wyszła na podwórko suczka york. Posesja jest ogrodzona,ale gdyby mała bardzo chciała ,to by wyszła. I zginęła, nie było jej na podwórku,przeszukano okolice i ...kamień w wodę. Ogłoszenia powieszone, ludzie wypytani i nic....
Misia,bo tak sie nazywa,to młoda suczka, nie ma chipa, jej pani umarła 2 miesiące temu. Sunia została przygarnięta przez tę rodzinę. Bardzo prawdopodobne jest to,że ktoś ją po prostu ukradł,albo znalazł i nie chce oddać.
Słuchajcie psa przygarnęła osoba o wielkim sercu, która uratowała wiele psich i kocich bied. Ja osobiście mam u niej ogromny dług wdzięczności. Nigdy nie odmówiła mi pomocy kiedy prosiłam o to dla bezdomnych bidek. Mowa o pani doktor, która zajmuje się leczeniem Bolka.

Pomóżcie

janna019

Post » Pon lis 29, 2010 1:35 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Może być tak tez że suczka idzie w kierunku swojego starego domu. :!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie gru 19, 2010 19:50 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Z dedykacją dla Basicy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]