Moderator: Estraven

, gania, zaczepia, bawić, bawić , bawić się
, a potem czeka na głaski i tulki
. Ona uwielbia koty i ludzików
. Jak wracam z pracy, to kto pierwszy pod drzwiami czeka ? Wiadomo Szantka
ruru pisze:no niesamowite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a by czekała i czekała na ten dom niezakocony
i się by marnowała
.
, poważnie - myślałam, że tu mnie praca czeka na parę miesięcy

hanelka pisze:To jeszcze nas zasypuj nieustannie fotami szczęśliwych kotów (w pozycjach dowolnych)

hanelka pisze:No gdzie? Siem pytam!Basica pisze:a gdzie obiecywane foty ? obiecanki cacanki ?
Cindy pisze:sie oderwac nie moge chodz juz nie ma zadnej godziny 00:00 od tej cudownej lektury z heppy endem. Sledzilam losy Fifi i jej przeobrazenie w Shanti i ciesze sie niewymownie, ze malutka urocza czarunulka z bursztynowymi oczkami jest taka szczesliwa. I ze tak szybko zintegrowala sie z futrami. Pojutrze tez odbieram seniorke mniej wiecej w wieku mojej kotki i obawiam sie, co bedzie jesli moja @ jej nie zaakceptuje- teraz zobaczylam iskierke nadzieji, ze moze byc zupelnie inaczej niz przypuszczam i oby tak sie stalo. Caluski dla Shanti i futrzastego towarzystwa
![]()
![]()
, będzie dobrze . Seniorka będzie wdzięczna, że ma swój jedyny, prawdziwy, kochający dom ( jak nasza Szantka ), a Twoja rezydentka na pewno ją zaakceptuje, tym bardziej, że wiek podobny. Nawet ja na początku będą lekkie spięcia, to ... tak miało być 
przywita ja nalezycie jak przystalo na kulturalna "pania domu" - ale czy to wiadomo, co takiej strzeli do glowy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 27 gości