Moze juz dzis daj jej spokoj z fotami, jak nie ma humoru...
Myszuniu, kochanie moje, co sie dzieje? Zmartwila mnie twoja duza, jak napisala, ze cos z lapka mozesz miec... Kochanie...

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:a mi sie zdaje, ze mogla sobie lapenie nadwyrezyc. Skoro tak zareagowala...
Myszuniu, kochanie moje, co sie dzieje? Zmartwila mnie twoja duza, jak napisala, ze cos z lapka mozesz miec... Kochanie...![]()
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:Myszuniu moja kochana![]()
ty musisz byc zdrowa, nie moze być inaczej
Kociara82 pisze:a mi sie zdaje, ze mogla sobie lapenie nadwyrezyc. Skoro tak zareagowala...
Myszuniu, kochanie moje, co sie dzieje? Zmartwila mnie twoja duza, jak napisala, ze cos z lapka mozesz miec... Kochanie...![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Kociara82 pisze:a mi sie zdaje, ze mogla sobie lapenie nadwyrezyc. Skoro tak zareagowala...
![]()
![]()
![]()
Mysi coś w łapcię? Ucałuj od Cioci łapusię. I nosio Kociczko.
czyli calus smakowalkociczka39 pisze:Już calutka wycałowana jest.W nosia jej sprzedałam buziaka to sie oblizała
Kociara82 pisze:
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:
Mysi coś w łapcię? Ucałuj od Cioci łapusię. I nosio Kociczko.
Kociara82 pisze:czyli calus smakowalkociczka39 pisze:Już calutka wycałowana jest.W nosia jej sprzedałam buziaka to sie oblizała
Kociara82 pisze:czyli calus smakowalkociczka39 pisze:Już calutka wycałowana jest.W nosia jej sprzedałam buziaka to sie oblizała
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:czyli calus smakowalkociczka39 pisze:Już calutka wycałowana jest.W nosia jej sprzedałam buziaka to sie oblizała
Najbardziej to uwielbiam ją w usteczka całować,z pięc minut sie oblizuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 250 gości