Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2009 5:38 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Trzymam kciuki za zrowie!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt gru 11, 2009 8:11 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

CoToMa pisze:Trzymam kciuki za zrowie!

dokładam swoje :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt gru 11, 2009 8:18 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Miś jest cudny !
dalsze mocne kciuki :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt gru 11, 2009 9:44 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

mysle o was cieplo
mocne :ok:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Pt gru 11, 2009 9:45 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Zaglądam i kciuki za zdrowie trzymam :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 11, 2009 10:01 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Dzień dobry Gromadko.
Śpię na siedząco, bo łyknęłam apap noc...Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt gru 11, 2009 10:06 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Wiadomości generalnie są złe:

1. Tymek ma FIP przyszła reszta badań, dostawać będzie 100 jednostek Interferonu przez 64 dni zakładam że przeżyje, bo nie ma innego wyjścia
2. jakieś bydle wczoraj ukradło mi moją skrzynkę mailową, hm po co to komu? jak to zrobił jakiś żartowniś to... rzuciłem na niego klątwę heheheh a co!
3. Zuzia jest strasznie biedna zabieram ją dziś do kliniki...

generalnie jest do bani... no ale nie wolno się poddawać bo co to da!

hm jeszcze nikt nie stosował takiej terapii na fip, został bardzo wcześnie wykryty, Tymo wygląda tera jak normalny kot, nie ma tego ogromnego wodobrzusza i gdyby jadł i tyle nie spał to nie można by się było pokapować że jest chory, tak se wymyśliłem że może by ten lek AZT zastosować, tylko czy ja go zdobędę...

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt gru 11, 2009 10:15 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

rany...
trzymaj się bo fakt - poddawać się nie ma co bo to nie prowadzi do niczego.
ukraść skrzynkę? 8O jestem zacofana i nawet nie wiedziałam, że są takie przypadki wśród nas, zwykłych ludzi.
z klątwą masz rację :twisted:
Zuzia...co biedaczce jest ? Pogorszył się stan?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 11, 2009 10:27 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Trzymam mocne kciukasy
1/ żeby Tymek z tego wyszedł :ok:
2/ żeby klątwa zadziałała :ok:
3/ żeby Zuzia szybko stanęła na łapki :ok:
i 4/ żeby Anicie się polepszyło
no i 5/ za całokształt :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 11, 2009 11:00 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

dzięki za otuchę, AZT juz zdobyłem, teraz jeszcze muszę ustalić dawkę.... niestety żaden wet nie ma najmniejszego pojęcia o FIP i co z tym robić.... oni tylko wiedzą że fip jest śmiertelny i że leczenie nie ma sensu...... mam nadzieję że się uda

Bakeneko

Post » Pt gru 11, 2009 12:30 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Nie można się poddawać. Fip to świństwo ale w sumie nie wiadomo - zawsze może kiedyś być ten przypadek, że sie uda. I oby był :ok:

Ukradł skrzynkę mailową 8O ??!! Ale jak to...? To co - nie można do Ciebie pisać? Ja nie wiem co to się dzieje... :|

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt gru 11, 2009 13:11 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

jasne że można do mnie pisać zmieniła się tylko końcówka maila dom3d@poczta.fm jest teraz, po prostu nie potrafiłem się wczoraj zalogować, że nie to hasło i nie to hasło, zadzwoniłem do interi i odebrał jakiś gbur, wnerwiał się że zgubiłem hasło i takie tam, i w końcu powiedział że ktoś wczoraj zmienił hasło.... ale on mi go nie poda no i zonk to tyle niech się ugryzą.... normalnie ciągle coś, ale to największa bzdura jaka mnie spotkała, bo rozumie jak by można mi było co cennego ukraść ale skrzynkę ???

Bakeneko

Post » Pt gru 11, 2009 13:19 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Jakiś absurd z tą skrzynką mejlowa :twisted:

Ale że weci nie mają pojęcia o Fip 8O No kto ma wiedzieć jak nie oni ? Obrazek

Musi się udać z Tymkiem :ok: :ok: :ok: :ok:

Za Zuzię ,Anitę i wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt gru 11, 2009 13:39 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Ja nawet nie wiem co napisać :(
Czemu to się tak dzieje ? :(
Mam nadzieję, że się uda ! Trzymam za to kciuki. Oby pomogły.

Trzymajcie się ....
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt gru 11, 2009 16:42 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Na chwilę siadłam przy kompie, doczytam wszystko jak się już trochę pozbieram...

Chciałam bardzo podziękować Mahob i jej TZtowi za opiekę nad Misiem i przekazanie go nowym opiekunom. :1luvu: Mam wieści z nowego domu, jest ok.

Teraz Tomek zabrał Zuzię i pojechał do Bielska do kliniki. Jest źle. Ona słabnie, poddaje się jakby... :cry:

Mam też prośbę o radę, może komuś coś wpadnie do głowy. Klementynka leje w nowym domu na kanapy. Kupę też dwa razy zostawiła nie tam, gdzie trzeba. Doskonale wie, gdzie jest kuweta, i umie się do niej załatwić. A potem patrząc w oczy swojej opiekunce, robi siku na sofie. Wiem, że ma wszystko, co jej niezbędne, a nawet zbędne. Wiem, że ją kochają.
Ale rozważają oddanie jej, jeśli nie przestanie brudzić. Rozumiem to. Tylko, że ona dopiero 3 miesiące, i taki mały kotek zazwyczaj jest idealnie kuwetkowy. U mnie była. Zresztą, ogólnie była bardzo grzeczna. To czemu tam nie chce do kuwety? Zasugerowałam zmianę żwirku, dalej to samo.
Czy ona pokazuje, że nie chce tam mieszkać?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]