Hey, jestes! Ja tak zagladam, ale w zaoku pisze nowe CV. Toc kiedys musi sie udac. Nie chce mi sie wiezyc i tego nie bede akceptowac, ze musze w terazniejszej firmie zostac.
Mocno zle sie czujesz jasdor? Tylko uwazaj na siebie, bo teraz pelno bacylow jest naokolo.
Jestem, ale z dołem. Potrzebuję prawdziwego odpoczynku, ale narazie nie ma szans. Dopiero w listopadzie długi weekend. Jasdor, Ty się nie daj bakcylom
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Łapkę wyciągam i kiwam : kiw, kiw, kiw Tak strasznie zarobiona jestem w tej wykańczalni urzędem zwanej, że nie dam rady . Potem nie mam neta aż do jutra do 10 - tej. więc przymusowo będę odpoczywać. Jak ja bez Was wytrzymam Musze zrobić przerwę od neta, bo mnie z roboty wywalą.