devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 11:52 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Gosikbaum pani od "hodowli" gdy kupiła białą to jechała po nią do Bydgoszczy. Potem biała stała się warszawianką. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob lis 21, 2009 11:55 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

mirka_t pisze:Gosikbaum pani od "hodowli" gdy kupiła białą to jechała po nią do Bydgoszczy. Potem biała stała się warszawianką. :wink:

ach! dziekuję za oświecenie:) dziś jakoś mi zwoje nie tracują, jakaś paragrypa mnie złapała
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Sob lis 21, 2009 11:57 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Zaglądamy i czytamy i pozdrawiamy... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 21, 2009 12:47 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

to będę zaglądać :wink:

leda

Od: Pon lip 20, 2009 8:11

Post » Sob lis 21, 2009 15:13 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

jesteśmy już po wizycie;) Pati wygłaskana, z miejsca na kolanka wlazła i roztaczała swój niewątpliwy urok osobisty:) więc myślę że Yogusia przepadła na amen;) :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Sob lis 21, 2009 18:31 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

przepadła na amen, potwierdzam, dziewczyny są cudowne, najwspanialsze devonie charaktery napiszę więcej po weekendzie jak wrócę do domu, Gosiu, dziękuję za miłe spotkanie i zaufanie jakim mnie obdarzyłaś :)
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Nie lis 22, 2009 12:02 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

I jak dziewczynki?
Jeszcze któreś czekają na domek? Są chętni? :kotek: :kotek:
Nie ważne ile masz postów, ważne jest to, co masz w głowie :)

Elzbietonka

Od: Pt kwi 04, 2008 19:17

Post » Nie lis 22, 2009 13:05 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Jejku, yogusia, jak ja Ci zazdroszcze! :D
Czekam na dalsze sprawozdania ;)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Nie lis 22, 2009 16:33 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

co prawda nadal nie z domu ale piszę, wyprawa z Bydgoszczy, z "przesiadką" w Łodzi do Warszawy wydawała się daleka, ale było warto. Luss, obie dziewczyny mają cudowne charaktery: miziaste, przytulaste, mruczące i pakujące się na kolana. Widać, że u Gosi mają jak u Pana Boga za piecem: wielkie łóżko do swojej dyspozycji, świetne towarzystwo i przysmaki w miseczce. Pazury odrastają, świerzb sie leczy, wszystko idzie w dobrym kierunku. Niedługo sterylka, a potem to sie nawet nie obejrzymy i rodziny nam się powiększą. Haus niesamowita z tymi kolorowymi oczami, już rozumiem dlaczego Gosia ja tak nazwała. Pati -ehhh co tu pisać-zakochałam się i już nie mogę doczekać się kiedy będzie u nas. A tu jeszcze cudowna niespodzianka, bo wszystkie książki, które wystawiłam w Pchlim Targu z myślą o wyprawce dla rudej zostały kupione, do tego odebrałam szyty na zamówienie ocieplacz na transporter od forumowej Bazylicy więc przygotowania idą pełną parą :dance:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon lis 23, 2009 15:51 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

mirka_t pisze:Gosikbaum pani od "hodowli" gdy kupiła białą to jechała po nią do Bydgoszczy. Potem biała stała się warszawianką. :wink:

ruda Pati też ma powiązania z Bydgoszczą, ma wyniki badań fiv i Felv wystawione przez klinikę na Grobli i Jarka Michalskiego, czyli musiała być Bydgoszczanką jakiś czas

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon lis 23, 2009 16:34 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

No to wraca na stare śmieci. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon lis 23, 2009 17:19 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

mirka_t pisze:No to wraca na stare śmieci. :lol:

no nie, tylko nie stare;)
będzie miała nowe, komfortowe, luksusowe życie:)

ledwo siedzę, pranie kota to nie taka prosta sprawa......
Ostatnio edytowano Wto lis 24, 2009 8:56 przez gosikbaum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lis 23, 2009 17:44 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Za to jaki efekt :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lis 23, 2009 18:45 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Kicorek pisze:Za to jaki efekt :mrgreen:

oj tak!!! warto było sie wygimnastykować w wannie z Mietkiem, zalać pół łazienki, potem zrobić sobie saunę susząc kocie futro dobrą godzinę..... Mietek wygląda 8O 8O 8O prawie jak Obrazek po spotkaniu z prostownicą;)
był bardzo grzeczny, ja zawsze mówiłam że to prosty chłopak jest, jak sie znalazł z gołą babą w wannie która zdecydowanie bierze sprawy w swoje ręce to grzecznie sie dostosował :D tylko dwa razy próbował uciec z wanny, w trakcie mycia żalił mi sie rozpaczliwym mmiiiiuuuuu, za to przy suszeniu był już baaardzo zrelaksowany, no złoty kot!! ciekawa jestem jak będzie na wystawie, mam nadzieję że równie "współpracująco"
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 24, 2009 8:45 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziś pierzemy Mietka

Wyobrażam sobie tego puchacza :)

Ja postanowiłam białej nie prać. Efekt po poprzednim przedwystawowym praniu i tak był mizerny, a teraz pięknie się pofalowała i szkoda mi to psuć, więc dam jej spokój z całościowym kąpaniem, tylko przetrę tu i ówdzie :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]