Ale reksio nie ma towarzystwaagul-la pisze:ja mam dwa i więcej nie przewiduję, więc nie macie się czego obawiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ale reksio nie ma towarzystwaagul-la pisze:ja mam dwa i więcej nie przewiduję, więc nie macie się czego obawiać
shira3 pisze:Ale reksio nie ma towarzystwaagul-la pisze:ja mam dwa i więcej nie przewiduję, więc nie macie się czego obawiać
amyszka pisze:Nie chcę nic mówić ale Karmel coraz częściej zapomina miauuukolić pod drzwiami ,bo jet zajęty zabawą z Guciem![]()
Agata&Alex pisze:amyszka pisze:Nie chcę nic mówić ale Karmel coraz częściej zapomina miauuukolić pod drzwiami ,bo jet zajęty zabawą z Guciem![]()
a musisz o tym mówić głośno![]()
teraz to już mam przerąbane na maxa
![]()
![]()
agul-la pisze:ja mam dwa i więcej nie przewiduję, więc nie macie się czego obawiać
O głosie rozsądku Nelly kocham cię! Dokładnie tak jest. Jak zobaczyłam Rudusia nie mogłam spać, nie mogłam pracować, nie mogłam je.... eee nie, jeść to ja zawsze mogęNelly pisze: Musi być ten czas, ten kot i w ogóle![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 282 gości