jolabuk5 pisze:Dobrze, że rana się goi!![]()
![]()
![]()
![]()
Też się bardzo z tego powodu cieszę.
Codziennie oglądam ranę żeby upewnić się że jej nie drapie. Póki co strup sam odpada i widać bardzo ładną różową skórę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dobrze, że rana się goi!![]()
![]()
![]()
![]()
indianeczka pisze:Mogę już chyba oficjalnie ogłosić że usunięcie z diety zbója wołowiny sprawiło że psinka przestała się drapać i rana już się zagoiła![]()
Na szczęście ( dla mnie) zbój nie ma alergii na ptactwo a więc ma co jeść i nie muszę mu kupować specjalnej karmy dla alergików.
Anna2016 pisze:indianeczka pisze:Mogę już chyba oficjalnie ogłosić że usunięcie z diety zbója wołowiny sprawiło że psinka przestała się drapać i rana już się zagoiła![]()
Na szczęście ( dla mnie) zbój nie ma alergii na ptactwo a więc ma co jeść i nie muszę mu kupować specjalnej karmy dla alergików.
Supergratulacje
![]()
aga66 pisze:Indianeczko, jesteś piękną kobietą o cudnych włosach. I nie pozwalam Ci mówić o sobie per Paskuda. Jestem starsza i proszę mnie słuchać
aga66 pisze:Bo widzęLat mam więcej na pewno ale odnośnie wagi to 3 lata temu mocno schudłam i się trzymam wagowo teraz. Ale utrzymaniu wagi pomaga też Zespół Jelita Drażliwego, który u mnie zdiagnozowano.
aga66 pisze:Jeśli tak to gratuluję młodego wyglądu!
jolabuk5 pisze:Starsza czy młodsza - wyglądasz pięknie, naprawdę!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 47 gości