jolabuk5 pisze:A co zrobią inni z kratami i zabudową - pytałaś? Tak z ciekawości, bo siatkę to wiadomo - każą zdjąć.
Na pewno każą zdjąć wszystko, na dwóch balkonach widziałam już jak likwidowali kraty.
Ludzie mają zapewnić swobodny dostęp.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:A co zrobią inni z kratami i zabudową - pytałaś? Tak z ciekawości, bo siatkę to wiadomo - każą zdjąć.
Annaa pisze:jolabuk5 pisze:A co zrobią inni z kratami i zabudową - pytałaś? Tak z ciekawości, bo siatkę to wiadomo - każą zdjąć.
Na pewno każą zdjąć wszystko, na dwóch balkonach widziałam już jak likwidowali kraty.
Katarzynka01 pisze:Annaa pisze:jolabuk5 pisze:A co zrobią inni z kratami i zabudową - pytałaś? Tak z ciekawości, bo siatkę to wiadomo - każą zdjąć.
Wiesz, tak mi przyszło do głowy.
Ja miałam największy problem z jednostkami zewnętrznymi od klimatyzacji, które stały na balkonach. Wiedziałam, że bezinwazyjnie da się zamontować nowe siatki kocie. Jednak klimatyzator usytuowany tak jak u mnie, zawsze wiąże się z naruszeniem elewacji bo trzeba wiercić przez ścianę. Więc się dogadałam bezpośrednio z wykonawcami. Obrobili mi od nowa wyprowadzenie ciepła na zewnątrz i nie było problemu. Pomyślałam, że i Ty możesz się dogadać tak, żeby zostawili Ci te kołki. Zdejmiesz siatkę, a później założysz.
zuza pisze:Piękne jednostki kocie
madrugada pisze:Oni są uroczy
jolabuk5 pisze:Oj, będzie im tego brakować...
Annaa pisze:Dzisiejszy upalny dzień bardzo mi dopiekł, nienawidzę upałów.Jestem raczej zimnolubna.
I postanowiłam,że nie pozwolę zakleić sobie okien na czas remontu...będe walczyćo świeże powietrze.
Nie wyobrażam sobie tego, żebym podczas ekstremalnych upałów wieczorem czy w nocy nie mogła wywietrzyć mieszkania
Dzisiaj na balkonie wieszałam mokre ręczniki, woda sobie kapała, zawsze to coś ochłodziło.
Forestowi podobało się.
W mieszkaniu dwa włączone wentylatory i tak mozna zdechnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, Majestic-12 [Bot] i 69 gości