Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża poszła, ale powiedziałam jej, żeby do Ciebie napisała, Kitku, w moim pralisiowym imieniu
![]()
Pralcia
jolabuk5 pisze:Kotki zjadły, teraz jeszcze pośpimy (mam nadzieję).
A ja chciałam Wam szybko pokazać fragment programu francuskiej tv Le grand échiquier z 1983 r. z Domingiem. Fragment, bo całość tego show trwa ok. 3 godzin. Mnie niedawno youtube usunęło fragmenty Le Grand Echiquier, dlatego ten też pewnie długo nie przetrwa, więc jeśli ktoś chciałby rzucić okiem, to warto się pospieszyć.
W tym fragmencie mamy między innymi duet z Aznavourem, Granadę, fragmenty Carmen i Otella, pieśń Gabriela Faure i duet na 4 ręce z Alexisem Weissenbergiem. W czasie duetu Placido w pewnym momencie się myli, przerywają i za chwilę podejmują grę do końca - zabawnie to wygląda.
Nul będzie miała uciechę, jeśli zechce poświęcić czas na oglądanie, bo cały czas gadają po francusku.![]()
c
Anna2016 pisze:Muau Kitku martwię się o Ciebie. Jedź kotulku![]()
![]()
.
Zunia.
Dziękuję za podpowiedzina razie mam ogólnego doła. Z osteoporozy raczej się nie wychodzi. To efekt 15 lat brania sterydiw .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości