czitka pisze:Fajnie, że o tym napisałaś, będziemy wszyscy spokojniejsi![]()
![]()
!
Pod warunkiem, że interwencja brata będzie skuteczns
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Fajnie, że o tym napisałaś, będziemy wszyscy spokojniejsi![]()
![]()
!
MaryLux pisze:czitka pisze:Fajnie, że o tym napisałaś, będziemy wszyscy spokojniejsi![]()
![]()
!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:czitka pisze:Fajnie, że o tym napisałaś, będziemy wszyscy spokojniejsi![]()
![]()
!
Oby![]()
![]()
![]()
![]()
A kiedy teraz ma się zjawić?
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Maryś, a napisz do mnie sms, zobaczymy, czy dojdzie!
Nie mam Twojego numeru, podaj na pw
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Maryś, a napisz do mnie sms, zobaczymy, czy dojdzie!
Już piszę!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Maryś, a napisz do mnie sms, zobaczymy, czy dojdzie!
Już piszę!
izka53 pisze:kfiatku to ciemiernik biały, styczeń to dla niego normalny okres kwitnienia.
A gil cudowny, nigdy "na żywo" nie widziałam
MB&Ofelia pisze:O, nie wiedziałam że takie kwiatki są i że kwitną zimą. A wypatrzyłam go wczoraj wracając z pracy, na jednym z ogródków na uliczce domków jednorodzinnych.
Postaram się zapamiętać, jak się nazywa.
MB&Ofelia pisze:O, nie wiedziałam że takie kwiatki są i że kwitną zimą. A wypatrzyłam go wczoraj wracając z pracy, na jednym z ogródków na uliczce domków jednorodzinnych.
izka53 pisze:MB&Ofelia pisze:O, nie wiedziałam że takie kwiatki są i że kwitną zimą. A wypatrzyłam go wczoraj wracając z pracy, na jednym z ogródków na uliczce domków jednorodzinnych.
hihihi, ja się od Ciebie na ornitologicznym dużo więcej uczę. Jest jeszcze jeden zimowy, dość popularny w ogrodach - jaśminowiec nagokwiatowy. Drobne żólte kwiatki na łysych gałązkach wiotkiego krzaczka, jak odszukam zdjęcie to pokażę, kiedyś miałam
MaryLux pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Maryś, a napisz do mnie sms, zobaczymy, czy dojdzie!
Już piszę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości